Ezek a legjobb zöld vidéki éttermek Magyarországon: nem olcsó mulatság, de megéri
Az idei évtől egy új listát is közzétett a Dining Guide, melyben a fenntarthatóan működő éttermeket díjazzák.
Az idei évtől egy új listát is közzétett a Dining Guide, melyben a fenntarthatóan működő éttermeket díjazzák.
A holland Lidl és a Wageningeni Egyetem közös kutatása kimutatta, hogy az alternatív húsok kiemelése jelentősen növeli ezek eladását
Fennáll a kockázata annak, hogy az ivóvíz-szolgáltatás jelenlegi formájában hosszú távon nem lesz fenntartható.
Az újonnan bevezetésre kerülő kötelező üvegvisszaváltó rendszerről beszélgettünk a Tudatos Vásárlók Egyesületével.
Amali Bunter, a Lidl Németország fenntarthatósági vezetője egy interjúban beszélt arról, milyen célokat tűzött ki a vállalatcsoport, amelyeket el szeretnének érni 2030-ra.
A Pénzcentrum és Portfolio közös szervezésében megvalósuló GEN Z FEST/GREEN fesztiválon a cégek fenntarthatósági felelőssége után szóba került a klímaszorongás témaköre is.
November 9-én megrendezésre került a Pénzcentrum és Portfolio közösen megszervezett fesztiválja, a GEN Z FEST/GREEN.
Érkezik a folytatása a Pénzcentrum és a Portfolio tavaszi Gen Z fesztiváljának: jön a GEN Z FEST / GREEN!
Az építőiparon belül az ipari ingatlanok tervezésében és kivitelezésben is fontos paradigma váltás történt az elmúlt években, meghatározó trendként lépett fel az automatizálás.
A vásárló nem csak az ételt látja, amit a pénzéért megvásárol, hanem az embert is, aki mögötte van.
Impozáns gasztrolistára került fel Magyarország: az 50 legízletesebb állati belsőségből készült fogást felsorakoztató sor 27. helyére került.
Az elmúlt években egyre nagyobb lett az igény a környezettudatosság és a fenntartható fejlődés iránt, amelynek egyik fontos része az ökológiai gazdálkodás.
Ár, íz, egészségesség határozza meg a hazai fogyasztók élelmiszervásárlásait, miközben sem a hazai eredet, sem pedig a fenntarthatóság nem számít lényegesnek
Hamarosan a középiskolások is tanulhatnak a fenntarthatóságról, és akár érettségizni is lehet majd belőle.
A pandémia háttérbe szorította bolygónk legégetőbb kérdését, az éghajlatváltozást. Hogy állunk e téren, melyek a tennivalók - erről beszélgettünk a világhírű fizikussal, klímakutatóval.
Pohner Ádám elkötelezett támogatója a fenntartható gasztronómiának. E – manapság annyira divatos - témáról adott interjút a Pénzcentrumnak.
Jöhetnek a hibrid boltok 2021-ben.
Magyarország az EU fejlettségének 74,2 százalékán állt tavaly.
Nem is a legtehetősebbek pazarolnak a legtöbbet.
Így tévesztik szem elől a valódi célt...