Az október 9-éig tartó pályázat negyedik eleme a Vidéki kis- és közepes vendéglátóipari vállalkozások versenyképességének növelése című programnak.
Az idei évtől egy új listát is közzétett a Dining Guide, melyben a fenntarthatóan működő éttermeket díjazzák. A HelloVidék ezúttal annak járt utána, hogy milyen vidéki vendéglátóhelyek kerültek fel erre a listára.
Az idei évtől egy új, a fenntartható éttermeket díjazó listát is közzétett a Dining Guide, melynek célja, hogy ne csupán a vendégeket segítsék a minőségi vendéglátóhelyek megtalálásában, hanem a szakma szereplőinek és formálóinak is iránymutatást biztosítsanak a fenntarthatóvá váláshoz. Az idei nyertes étteremnek 100 százalékosan hulladékmentes a konyhája, 90 százalékban saját forrásból származó biotermelésből biztosítják a gyümölcs- és zöldségfogyasztást, továbbá kertjük szezonális feleslegének 100 százalékát tartósításra és új alapanyagokká való feldolgozásra használják fel.
Milyen vidéki vendéglátóhelyek kerültek még fel a listára? Mennyibe kerül egy ebéd vagy egy vacsora ezekben az éttermekben? Mindezt elolvashatod a HelloVidék cikkében.
Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.
A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.
A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.
72 csapat regisztrált arra a befektetői pitch versenyre, amelynek döntőjét augusztus 3-án rendezik Budapesten a IV. Mindset Meetup keretében.
-
Nagyot mennek a kézműves sörök a boltokban és a fesztiválokon: mutatjuk, mik a legnépszerűbbek
A SPAR választékában minden ötödik sör kisüzemből származik.