15 °C Budapest
Kijev, 2022. március 22.Az ukrán elnöki sajtóhivatal által közreadott képen Volodimir Zelenszkij ukrán elnök beszél Kijevben 2022. március 21-én. Vlagyimir Putyin orosz elnök február 24-én rendelte el katonai művelet végrehajtását Ukrajnában.MTI/AP/Ukrán elnöki sajtóhivatal

Leleplezte az orosz hadsereget Volodimir Zelenszkij? Már ők is Putyin oldalán harcolnak

2024. október 14. 13:45

Az ukrán elnök szerint változtatni kell a védelmi kapcsolatokon és sok máson is, ugyanis Észak-Korea az ukránok szerint nem csak fegyverrel, hanem katonákkal is segíti Oroszországot - tudósított a Reuters.

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök friss nyilatkozatában arra figyelmeztetett, hogy Ukrajnának és partnereinek felül kell vizsgálniuk védelmi kapcsolataikat, miután egyre több jel utal arra, hogy Észak-Korea aktívan támogatja Oroszországot az Ukrajna elleni háborúban. Az ukrán vezető szerint nemcsak fegyvereket, hanem katonákat is küld Phenjan Moszkvának.

Zelenszkij videóüzenetében kiemelte, hogy az Oroszország és Észak-Korea közötti szövetség egyre erősödik.

Itt nem csak fegyverek átadásáról van szó, hanem valójában arról, hogy Észak-Koreából emberek kerülnek a megszállók fegyveres erőihez

- fogalmazott az ukrán elnök.

Az ukrán vezető hangsúlyozta, hogy a megváltozott körülmények között Ukrajnának és szövetségeseinek át kell értékelniük együttműködésüket.

Nyilvánvaló, hogy ilyen körülmények között a partnereinkkel való kapcsolatunknak fejlődnie kell

JÓL JÖNNE 2,7 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 699 918 forintot igényelnél 6 éves futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 53 004 forintos törlesztővel a CIB Bank nyújtja (THM 12,86%), de nem sokkal marad el ettől az MBH Bank 53 149 forintos törlesztőt (THM 12,86%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

- jelentette ki Zelenszkij, hozzátéve, hogy a frontvonalnak több támogatásra van szüksége, különös tekintettel a hosszú távú képességekre és a tartós ellátásra.

A dél-koreai védelmi miniszter, Kim Yong-hyun kedden egy parlamenti meghallgatáson beszélt arról, hogy "nagy a valószínűsége" annak, hogy Észak-Korea csapatokat küld Oroszország megsegítésére az ukrajnai konfliktusban. A miniszter azt is megerősítette, hogy valószínűleg igazak azok a hírek, melyek szerint észak-koreai katonatisztek vesztették életüket egy ukrán támadásban az oroszok által ellenőrzött területen.

Az orosz fél tagadja az ukrán vezető által tett állításokat. Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője csütörtökön újságíróknak azt nyilatkozta, hogy az észak-koreai csapatok ukrajnai jelenlétéről szóló hírek "újabb álhírnek tűnnek". Korábban a Kreml már visszautasította azokat a dél-koreai állításokat is, amelyek szerint Észak-Korea esetleg katonákat küldött volna Oroszországba megsegítésére, vagy nagyobb mértékű bevetést mérlegelne.

címlapi kép: Ukrán elnöki sajtóhivatal, MTI/MTVA 

Jelentem Mégsem
0 HOZZÁSZÓLÁS
Csak bejelentkezett felhasználó szólhat hozzá. Belépés itt!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél te az első!
NEKED AJÁNLJUK
Járt már homoktövis szüreten? Most megteheti! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Ősi magyar hagyományokhoz nyúlhatnak vissza vidéken: ezzel felvehetik a kesztyűt a klímakrízissel

A legeltetés szó hallatán mindenkinek többnyire az alföldi legeltetés, a puszta, a Hortobágy jut eszébe, nem pedig a Balaton, vagy az erdős-fás-dombos vidékek.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. október 14. hétfő
Helén
42. hét
Október 14.
Kolumbusz-nap
Október 14.
Steve Jobs nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?