13 °C Budapest

Legendás világmárkák érkeznek Budapestre

Pénzcentrum
2012. szeptember 10. 09:05

Három új divatmárka nyit üzletet hamarosan Budapesten. A heteken belül rajtoló Massimo Dutti mellett szeptember végén, közel egy nyit a Moncler és a North Face is - írja a Napi Gazdaság.

A felső középkategóriába tartozó női, férfi- és gyermekruházatot kínáló Massimo Dutti-t a Fashion Streeten nyitják meg még e hónapban. A most debütáló 800 négyzetméteres, különleges kialakítású üzletet az anyacég, a spanyol textilipari csoport, az Inditex üzemelteti.

A Massimo Dutti a spanyol divatcég egyik legdinamikusabban növekvő márkája. Tavaly 13 országban 43 új boltot nyitott és a hálózat ezzel 573 egységre bővült. A márka tavalyi forgalma pedig már meghaladta az egymilliárd eurót.

A Deák Ferenc utcai Fashion Street mellett további két exkluzív márka nyit hamarosan. Szeptember végén közel egy időben adják át a Moncler és a North Face üzletét az Andrássy úton. A magyar piacon kevéssé ismert Moncler elsősorban pillekönnyű pehelykabátjairól híres. A cég, amely évtizedekkel korábban csak hegymászóknak készített speciális kabátokat, első kelet-európai saját boltját avatja. A budapesti Moncler − a Massimo Duttihoz hasonlóan − az anyacéghez tartozik és a milánói regionális központ irányítja.

A középkategória felső szegmensébe tartozó North Face kínálata sem volt eddig elérhető Magyarországon. A kaliforniai San Leandróban székelő cég a világ 70 országban forgalmazza termékeit, saját márkaboltjainak száma viszont alig haladja meg a százat.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

 

Járt már homoktövis szüreten? Most megteheti! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Ősi magyar hagyományokhoz nyúlhatnak vissza vidéken: ezzel felvehetik a kesztyűt a klímakrízissel

A legeltetés szó hallatán mindenkinek többnyire az alföldi legeltetés, a puszta, a Hortobágy jut eszébe, nem pedig a Balaton, vagy az erdős-fás-dombos vidékek.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. október 18. péntek
Lukács
42. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?