13 °C Budapest
Ez a kép a Lottery Balls sorozathoz tartozik.

Erre is költheti a nyereményt, aki elviszi az Ötöslottót: minden magyar jól járhatna vele

2024. augusztus 30. 13:33

Több mint féléve nincs telitalálat az Ötöslottón, így ezen a hétvégén már 4,92 milliárd forint ütheti annak a markát, aki egyedüli játékosként mind az öt számot eltalálja. Ebből a giganyereményből a nyertes minden magyar állampolgárt meghívhatna egy-egy gombóc fagyira.

Több mint 180 napja nem volt telitalálat az Ötöslottó sorsolásán, így a jackpot összege mostanra 4,92 milliárd forintra emelkedett, ami a játék 67 éves történetének ötödik legnagyobb nyereménye. Kiszámolták, hogy a nyereményből mintegy 10 millió gombóc fagylalt ára is kitelne, vagyis a győztes akár azt is megengedhetné magának, hogy minden magyar lakost meghív egy adag fagyira.

A féléve tartó halmozódás alatt Fortuna istennője az 50 és a 60 közötti számoknak kedvezett a leginkább, hisz a nyerőszámok 16,8 százaléka ebbe a kategóriába esett. A 20 és 30 közötti számok viszont szemmel láthatóan kegyvesztetté váltak, mivel csak 4 százalékát teszik ki a sorsológömbből az elmúlt 26 hétben kikerült számoknak. Voltak olyan játékosok, akik kitűnően ráéreztek, mely számokhoz pártolt át a szerencse, hisz az elmúlt 6 hónapban 4 találattal 619 játékosból lett milliomos.

A nyeremény halmozódására egyébként 52 hét áll rendelkezésre, ezután a főnyeremény nem növekszik tovább. Ha az utolsó sorsoláson sincs telitalálatos szelvény, akkor a főnyeremény a részvételi szabályzat alapján a többi nyertes között kerül felosztásra, de erre a játék 67 éves története során még egyszer sem volt példa.

Címlapkép: Getty Images

Jelentem Mégsem
0 HOZZÁSZÓLÁS
Csak bejelentkezett felhasználó szólhat hozzá. Belépés itt!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél te az első!
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 36. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2024/36. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten sem volt telitalálat, így a 37. héten már 600 millió forintért játszhatnak majd a játékosok.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 14. szombat
Szeréna, Roxána
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?