13 °C Budapest
Budapest, 2019. március 23.Az Ötöslottó kézi számgolyói a SzerencseSzombat közvetítése elõtt, az Ötöslottó és a Joker élõközvetítése elõtt a budapesti Fortuna stúdióban 2019. március 23-án.MTI/Mónus Márton

Óriásit kaszálhat a következő magyar lottókirály, ennyit vinne haza a héten a szerencsés nyertes

2024. szeptember 12. 10:30

27 sorsolás óta nincs telitalálat az Ötöslottón, így ezen a hétvégén már 5,3 milliárd forint a tét. Ennek az összegnek a birtokában bárki életformát válthatna, a nagynyertesek első visszajelzései viszont azt mutatják, hogy a lottónyertesek többsége nem tervez kilépni a megszokott napi kerékvágásból.

Vétek volna azt hinni, hogy a nagy összegű nyereményt nyerő lottójátékosok első dolga az lenne, hogy felmondanak a munkahelyükön – mutatott rá a Szerencsejáték Zrt. nagynyertes – anonim, önkéntesen kitölthető - felmérése, melyből világosan kirajzolódik, hogy a szerencsés nyertesek azt tervezik, maximum szabadságot engednek meg maguknak a nyereményük átvétele után. Ez annyira nem meglepő, ha hozzátesszük azt is, hogy a legtöbben eleinte kétkedéssel fogadják az óriási nyeremény hírét, és többször is ellenőrzik a számokat.

A kérdőívre válaszoló nyertesek többsége úgy nyilatkozott: jellemzően hetente egyszer játszanak, és a nagy nyeremény ellenére a jövőben sem akarnak felhagyni ezzel a szokásukkal. A megkérdezettek az otthonukra költenének, felújítanák azt, vagy vásárolnának egy másik ingatlant, és természetesen mindehhez egy szép autó is dukál.

196 napja halmozódik az Ötöslottó főnyereménye, ezen a hétvégén már 5,3 milliárd forintért izgulhatnak a játékosok. Amennyiben valaki egyedüli játékosként helyesen tippeli meg mind az öt számot, minden idők harmadik legnagyobb főnyereménye talál gazdára.

Az újonnan bevezetett okoskombinációs játékmódnak köszönhetően a szerencsevadászok nyár óta megválaszthatják, hogy melyik főnyeremény alatti nyerőosztályért és milyen feltételek vállalása mellett szállnak játékba. Ez a játékmód garantált találatot biztosít a meghatározott feltételek teljesülése esetén, növelve az alacsonyabb nyerőosztályokban megnyerhető nyeremények elérésének esélyét.

JÓL JÖNNE 2,6 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 584 927 forintot igényelnél 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 57 984 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,10 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 58 104 forintos törlesztőt (THM 13,20%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Amennyiben a szombati sorsoláson lesz telitalálat, akkor a helyesen tippelő szerencsésnek 90 nap áll rendelkezésére, hogy jelentkezzen nyereményéért, mégpedig az úgynevezett nagynyertes-vonalon. A nyeremény kifizetésének alapfeltétele, hogy a nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben csak banki átutalással történhet.

Címlapfotó: Mónus Márton, MTI/MTVA 

Jelentem Mégsem
0 HOZZÁSZÓLÁS
Csak bejelentkezett felhasználó szólhat hozzá. Belépés itt!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél te az első!
NEKED AJÁNLJUK
Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 17. kedd
Zsófia
38. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?