23 °C Budapest
Az Aldi német diszkont kiskereskedelmi vállalat egyik fiókjának homlokzata és márkajelzése, az Egyesült Királyságban, Wirralban, egy napsütéses délutánon, a helyi kiskereskedelmi parkban készült.

Csúcsvezető távozik az Aldi éléről: mi történik ezután?

2024. október 8. 12:15

A kiskereskedelmi szektor egyik vezető szakembere, Dr. Christian Bock váratlanul távozott az Aldi Süd áruházlánctól, ahol stratégiai vezetői pozíciót töltött be. Döntését egy családját érintő súlyos betegséggel indokolta, amely miatt átmenetileg fel kell függesztenie szakmai pályafutását - írja a retailtechinnovationhub.com.

Dr. Christian Bock mindössze néhány hónapja, augusztusban lépett be az Aldi Süd csapatába, miután korábban az Aldi Nord-nál dolgozott a Store Computer Vision részleg vezetőjeként. Karrierje során olyan neves vállalatoknál szerzett tapasztalatot, mint a BearingPoint, a Telefonica és a REWE.

A szakember LinkedIn-oldalán jelentette be távozását, ahol részletesen kifejtette döntésének hátterét.

Néha az élet olyan döntések elé állít minket, amelyek mindent megváltoztatnak. Számomra most eljött egy ilyen pillanat

- írta bejegyzésében. Bock elmondta, hogy egy váratlan betegség miatt családja komoly kihívásokkal néz szembe, ami arra késztette, hogy átértékelje prioritásait.

Ez a közelmúltban a dolgok átgondolására késztetett, valamint arra, hogy novembertől átmenetileg visszavonuljak a szakmai életből, így felbontom a szerződésemet a jelenlegi, nagyon jó munkáltatómmal

- magyarázta Bock.

A szakember hangsúlyozta, hogy az elmúlt években, sőt évtizedekben szenvedélyesen a karrierjének szentelte magát. Különösen büszke arra, hogy vállalkozóként és digitális szakemberként hozzájárulhatott a vállalatok fejlődéséhez. Az utóbbi időben főként a mesterséges intelligencia területén dolgozott.

JÓL JÖNNE 2,7 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 699 918 forintot igényelnél 6 éves futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 53 004 forintos törlesztővel a CIB Bank nyújtja (THM 12,86%), de nem sokkal marad el ettől az MBH Bank 53 149 forintos törlesztőt (THM 12,86%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Bock hálával emlékezett vissza eddigi pályafutására:

A kollégáim és különösen a vezetőim kihívásai és bátorításai tettek azzá, ami ma vagyok. Hálás vagyok a lehetőségekért, a mély bizalomért és a támogatásért, amit kaptam.

Bár jelenleg a családjára koncentrál, Bock nem zárja ki a szakmai visszatérés lehetőségét a jövőben. "Tele vagyok energiával és még mindig rengeteg ötletem van, amiket szeretnék megvalósítani. Jelenleg azonban a család áll az életem középpontjában" - fogalmazott.

Végezetül arra kérte a szakmai közösséget, hogy tartsák tiszteletben döntését. Hangsúlyozta, hogy ez csak átmeneti állapot, és a jövőben tervezi folytatni karrierjét a kiskereskedelmi szektorban.

Címlapkép: Getty Images

Jelentem Mégsem
0 HOZZÁSZÓLÁS
Csak bejelentkezett felhasználó szólhat hozzá. Belépés itt!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél te az első!
NEKED AJÁNLJUK
Járt már homoktövis szüreten? Most megteheti! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Ősi magyar hagyományokhoz nyúlhatnak vissza vidéken: ezzel felvehetik a kesztyűt a klímakrízissel

A legeltetés szó hallatán mindenkinek többnyire az alföldi legeltetés, a puszta, a Hortobágy jut eszébe, nem pedig a Balaton, vagy az erdős-fás-dombos vidékek.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. október 8. kedd
Koppány
41. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?