14 °C Budapest
Hegedüs Éva az Év Üzletembere (x)

Hegedüs Éva az Év Üzletembere (x)

PR
2024. október 17. 12:30

A Gránit Bank társalapítója és elnök-vezérigazgatója, Hegedüs Éva nyerte el a fődíjat az EY Az Év Üzletembere program gáláján; a verseny globális döntőjében, Monte-Carlóban ő képviseli majd Magyarországot.

A díjat Varga Mihály pénzügyminiszter, Vékási Tamás, az EY Magyarország vezérigazgatója és Lévai Bálint, a BioTechUSA-cégcsoport vezérigazgatója és társtulajdonosa – az előző EY Az Év Üzletembere cím birtokosa, a független bírálóbizottság elnöke adta át.

Az EY Az Év Üzletembere Díj Magyarországon már két évtizede ismeri elazokat a kiemelkedő teljesítményt felmutató vezetőket, akik választ adnak a gazdasági kihívásokra, és innovatív megoldásaikkal az üzleti eredmények mellett aktívak a társadalmi felelősségvállalás területén is.

"A program olyan üzletembereket ismer el, akik nem csak saját sikereikért dolgoznak, hanem formálják a jövő gazdaságát és társadalmát is. Az ő példájuk a biztosíték arra, hogy kockázatvállalással, kitartással és folyamatos innovációval bármi elérhető” – hangsúlyozta Vékási Tamás, az EY Magyarország vezérigazgatója.

A független bírálóbizottság döntése alapján a fődíjat elnyert Hegedüs Éva, a Gránit Bank Zrt. társalapítója és elnök-vezérigazgatója képviselheti Magyarországot a World Entrepreneur of the Year globális döntőjében, Monte-Carlóban.

Hegedüs Éva a pénzintézet 2010-es megalakulása óta vezeti a társaságot, amely mára Magyarország egyik legdinamikusabban növekvő hitelintézetévé vált. Vezetése alatt a Gránit Bank az élére állt az online banki szolgáltatásoknak, ügyfeleit fiókhálózat nélkül, kizárólag digitális csatornákon keresztül szolgálja ki.

Innovációi, mint a videóbank vagy az Öko Kalkulátor nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi piacon is úttörő megoldásoknak számítanak. Hegedüs Éva célja, hogy a Gránit Bank világszinten is megkerülhetetlen szereplővé váljon.

Büszke vagyok arra, hogy a Gránit Bank részvényeseként közel 15 éve egy olyan dinamikusan növekvő, innovatív és a jövőbe tekintő bankot vezethetek, amely folyamatosan új utakat keres a digitalizáció, az AI alkalmazása és a fenntarthatóság terén. Hálás vagyok minden munkatársamnak, a Gránit Bank csapatának, akikkel a pályám során együtt dolgozhattam. Köszönöm a részvényeseknek a támogatást, az ügyfeleinknek a bizalmat, ennek a díjnak ők is részesei.” – mondta többek között Hegedüs Éva a díj átvételekor.

(x)

Címlapkép forrása: EY

Jelentem Mégsem
0 HOZZÁSZÓLÁS
Csak bejelentkezett felhasználó szólhat hozzá. Belépés itt!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél te az első!
NEKED AJÁNLJUK
Járt már homoktövis szüreten? Most megteheti! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Ősi magyar hagyományokhoz nyúlhatnak vissza vidéken: ezzel felvehetik a kesztyűt a klímakrízissel

A legeltetés szó hallatán mindenkinek többnyire az alföldi legeltetés, a puszta, a Hortobágy jut eszébe, nem pedig a Balaton, vagy az erdős-fás-dombos vidékek.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. október 17. csütörtök
Hedvig
42. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?