Az Etyek-Budai borvidék ősszel is izgalmas programokkal, különleges borokkal vár
Cikksorozatunkban három klasszikus borvidékhez ajánlunk programokat.
Cikksorozatunkban három klasszikus borvidékhez ajánlunk programokat.
A luxusmárkák jogi harcokat vívnak színeik egyedi jellegzetességének megőrzése érdekében.
Hazánkban az utóbbi időszakban fokozatosan növekszik a pezsgő iránti érdeklődés.
Mutatjuk, idehaza mikor létesült az első pezsgőgyár, vagy hogy mennyi virslit eszünk egy évben.
Bár már év közben is egyre többet isznak pezsgőt a magyarok, azért a legtöbbet még mindig az év végén fogyasztunk.
Szilveszterkor minden évben megugrik az érdeklődés a virslik és az alkoholos italok, különösen a pezsgők iránt.
A szilveszter közeledtével Magyarországon pezsgővásárlási lázba borul az ország. A pezsgő nem csupán egy ital, hanem az ünnep fényét és eleganciáját is hordozza.
Hatalmas bravúrt ért el a Hungaria Rosé Extra Dry Franciaországban! Egymást követő ötödik évben is aranyérmet nyert a világ egyik legjelentősebb pezsgőversenyén.
Több mint 2500 fős vakteszt hozott meglepő eredményt. Nem véletlen, hogy a sajátmárkás termékek ennyire nagy népszerűségnek örvendenek Magyarországon.
A Sauska Tokaj november 16-tól látogatható a rátkai Padihegyen, megnyílik a BÁR, executive séf, Bicsár Attila izgalmas szezonális menüjével.
Különleges, díjnyertes borokkal készülnek a kiállítók a Budapest Borfesztiválra.
Szilveszterkor hagyományosan népszerű termékek a virsli, a különböző szószok és a pezsgő.
Nagyot drágultak idén a szilveszteri slágertermékek, pezsgőből, nem is lesz a boltok polcain.
2022-ben lényegesen magasabb árakra számíthat, aki pezsgőt vásárolna, mint a korábbi években megszokottak.
A háború mostanra a pezsgőpiacot is elérte: az üveg és drótkosarak kapcsán is ellátási problémák keletkeztek.
a Helló Vidék most a hazai pezsgőpiac szereplőit kérdezte meg a 2022-es évjáratról, illetve, hogy a mostani gazdasági nehézségeket hogyan viselték a hazai pezsgőgyártók.
Idén már negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Buborék Brunch 2022. szeptember 18-án vasárnap.
Magyarországon a pezsgőfogyasztás többsége továbbra is az év végi ünnepi időszakra koncentrálódik.
Egyre több hazai termelő tartja szükségesnek, hogy kínálatában a borok mellett a saját pezsgő, mint a tevékenység csúcsát jelentő termék is megjelenjen.
80 fős zsűri vette górcső alá a nedűket a franciaországi Château des Ravatys-ban december második felében.