A legolcsóbb változat 2600 forintba kerül, míg a fokhagymás-tejfölös-sajtos kombinációért már közel 3830 forintot is elkérnek.

Legendás kreatív séf menüjével nyit a Sauska Tokaj: már lehet asztalt foglalni, itt vannak a részletek
A Sauska Tokaj november 16-tól látogatható a rátkai Padihegyen, megnyílik a BÁR, executive séf, Bicsár Attila izgalmas szezonális menüjével. Az asztalok már foglalhatóak.
November 16-tól látogatható a Padihegyen található Sauska Tokaj, a tavalyi szürettel már elkezdték belakni az épületet, de most megnyílik mellé a Bár is, ahol a hely executive séfje, Bicsár Attila készül bravúros menüjével. Természetesen az étel mellé kiváló tokaji borok, pezsgők és villányi vörösbor válogatás párosul. Az asztalok már foglalhatóak a posztban megadott linken.
"Gyakori tévhit, hogy fenntarthatóan élni drága. (...) Pedig a fenntarthatóság sokkal gazdaságosabb" - Hegedűs Kristóf.
Egy fiatal közgazdász házaspár miért dönt úgy, hogy a budapesti életet hátrahagyva a Mátrába költözik, és megment egy 3,2 hektáros, kivágásra ítélt gyümölcsöskertet?
A környezettudatos, fenntartható életmód kialakítása mindannyiunk közös érdeke.
Anita a kislányának keresett használt télikabátot az online piacon, de a hatalmas kínálat ellenére sem találta meg, amit keresett. Így született meg a Ruhacsúszda ötlete.
-
Vállalkozói álmok: egyre több magyar fiatal vált alkalmazotti létből saját üzletre
OTP Junior Piacralépők: tíz fiatal vállalkozó versenyez 10 millió forintos fejlesztési támogatásért.
-
Brutális hiba, ha egy munkáltató csak a fizetéssel akarja megtartani a dolgozóit: ez ma már kevés
Berta Pétert, a WHC Csoport ügyvezetőjét kérdeztük.


