19 °C Budapest
Barcelona, Spanyolország - 2022. június: Lidl logó a barcelonai Mercat de Sant Antoni bevásárlóközpontban található szupermarketben. Lidl Stiftung Co. KG egy német eredetű szupermarketlánc.

Új hűségprogramot vezetett be a Lidl: súlyos ezreket lehet megtakarítani a vásárlással

2024. október 8. 14:44

A Lidl új jutalmazási programot vezetett be, amelynek keretében a vásárlók ingyenes péksüteményt kaphatnak, ha egy hónap alatt legalább 10 fontot (~4 800 forintot) költenek az áruházakban. Az új rendszer része a Lidl Plus alkalmazásnak, és további kedvezményeket is kínál a rendszeres vásárlóknak - írja a www.southwalesargus.co.uk.

A Lidl bejelentette, hogy kibővíti a Lidl Plus jutalmazási rendszerét. Az új program keretében azok a vásárlók, akik egy hónap alatt legalább 10 fontot (~4 800 forintot) költenek a Lidl áruházakban, ingyenes édes péksüteményt kaphatnak ajándékba. A választható termékek között szerepel többek között fánk, brownie és muffin is.

A szupermarketlánc közleményében hangsúlyozta, hogy az új program célja a vásárlók megtakarításainak növelése. "Azok a vásárlók, akik a megtakarításokra vágynak... örüljenek! A Lidl hivatalosan is bejelentette a Lidl Plus jutalmazási rendszerének izgalmas újdonságait" - olvasható a közleményben.

A Lidl Plus alkalmazáson keresztül elérhető jutalmazási rendszer számos előnyt kínál a vásárlóknak. Az ingyenes péksüteményeken kívül akár 10%-os kedvezményt is kaphatnak a heti bevásárlásukra. A vállalat szerint a program lehetővé teszi, hogy a vásárlók

pénzt takarítsanak meg ÉS kielégítsék édesszájúságukat.

A szupermarket további ajánlatokat kínál a rendszeres vásárlóknak. Azok, akik egy hónap alatt több mint 250 fontot (~120 ezer forintot) költenek a Lidl üzleteiben, 10%-os kedvezményt kaphatnak a heti bevásárlásukra. A vállalat számításai szerint ez jelentős megtakarítást jelenthet a családoknak.

Mivel egy négytagú család átlagos átlagos heti bevásárlása körülbelül 157 fontba (~75 ezer forintba) kerül, az ajánlat akár 15,70 font (~7 500 forint) megtakarítást is jelenthet

- közölte a Lidl.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Az új jutalmazási program országszerte elérhető a Lidl üzleteiben, és a vásárlók a Lidl Plus alkalmazáson keresztül vehetik igénybe a kedvezményeket.

Milyen megtakarítások érhetők el a Lidl Plus alkalmazásban?

A Lidl Plus alkalmazásban elérhető megtakarítások teljes listája:

  • Költs el 10 fontot (~4 800 forintot) a Lidlben egy hónapon belül, és ajándékba kapsz egy édes pékárut,
  • Költs el 50 fontot (~24 ezer forintot) a Lidl-ben egy hónapon belül, és kapsz egy ajándék gyümölcsöt,
  • Költs el 100 fontot (~48 ezer forintot) a Lidl-nél egy hónapon belül, és kapsz egy ingyenes terméket,
  • Költs el 150 fontot (~72 ezer forintot) a Lidl-nél egy hónapon belül, és kapsz egy ingyenes terméket,
  • Költs el 250 fontot (~120 ezer forintot) a Lidl-nél egy hónapon belül, és 10% kedvezményt kapsz a következő vásárláskor.

A kedvezményrendszer egyébként Magyarországon sem ismeretlen, bár természetesen más összeghatároknál járnak az ajándékok. Az alábbi képen például 15 ezer forint az első lépcsődok, aminél a vásárló különböző ajándékok közül választhat.

Kutatás az előrehozott szezonális akciókról

Évek óta megfogyelhető trend, hogy egyre korábbra hozzák a kereskedelmi láncok a szezonális ajánlataikat. Így egyre gyakoribb, hogy már szeptember végén megjelennek a boltok polcain a karácsonyi desszertek, a puszedlik, a fahéjas kekszek, egy-egy divatos karácsonyi manó, sőt akár a püspökkenyér is. A bátrabb kerekedők pedig már augusztus végén ledobják a karácsonyi bombát. Te mit gondolsz erről a kereskedelmi gyakorlatról? A Pézcentrum és a Debreceni Egyetem friss kutatásában arra keressük a választ, mit gondolnak a vásárlók arról, hogy enyire siet a kereskedők órája. Kérjük, töltsd ki az alábbi kérdőívet!

Címlapkép: Getty Images

Jelentem Mégsem
0 HOZZÁSZÓLÁS
Csak bejelentkezett felhasználó szólhat hozzá. Belépés itt!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél te az első!
NEKED AJÁNLJUK
Járt már homoktövis szüreten? Most megteheti! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Ősi magyar hagyományokhoz nyúlhatnak vissza vidéken: ezzel felvehetik a kesztyűt a klímakrízissel

A legeltetés szó hallatán mindenkinek többnyire az alföldi legeltetés, a puszta, a Hortobágy jut eszébe, nem pedig a Balaton, vagy az erdős-fás-dombos vidékek.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. október 8. kedd
Koppány
41. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2024. október 8. 15:02