20 °C Budapest
Lodz, Poland April 30 2023 Hand holding new black iphone 14 pro max., editorial use

Meghökkentő, ami kiszivárgott az új iPhoneokról: ez lehet az Apple eddigi legnagyobb dobása

2024. május 18. 17:02

Az Apple egy vékonyabb iPhone változaton dolgozik, amely várhatóan 2025 szeptemberében az iPhone 17-tel együtt kerülhet piacra, miközben a vállalat új generációs processzorral teszteli a készüléket és versenyben maradásra törekszik a globális piacon - írja a Reuters.

Az Apple egy új, vékonyabb iPhone változat fejlesztésén dolgozik, amelynek piacra kerülése 2025 szeptemberére várható. Ez a modell drágább lesz az iPhone Pro Maxnál, és az iPhone 17-tel egyidőben jelenik meg. A projektet három bennfentes személy is megerősítette.

A készülék, melyet jelenleg a D23 kódnevű projekt alatt tesztelnek, az Apple legújabb generációs processzorát, valószínűleg az A19-et fogja tartalmazni.

Ez a lépés azt mutatja, hogy az Apple frissíteni kívánja iPhone termékcsaládját, amely a cég legnépszerűbb terméke. Ez különösen fontos a Honor és Huawei erős konkurenciája miatt Kínában, valamint a Samsunggal szemben folyó globális verseny miatt. Az International Data Corporation (IDC) piackutató cég szerint 2024 első negyedévében a Samsung rendelkezett a legnagyobb piaci részesedéssel (20,8%), míg az Apple 17,3%-kal követte.

További tervek között szerepel az olcsóbb iPhone Plus modell megszüntetése és egy újabb olcsóbb modell - az iPhone SE utódjának - bevezetése 2025 tavaszán. Mindeközben az Apple bemutatta legújabb iPad Pro készülékét is, amely egy új mesterséges intelligenciás chipet tartalmaz. Ezzel igyekeznek felvenni a versenyt Big Tech riválisaikkal az új technológiák terén zajló küzdelemben.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 2. kedd
Ottó
27. hét
Július 2.
UFO Világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm