törött fa vihar után

Dühöngött a vihar Pest megyében: itt okozta a legdurvább károkat

MTI
2024. július 17. 20:02

Fákat döntött ki, ágakat szakított le a vihar szerdán Pest vármegyében, már több mint negyven bejelentés érkezett a katasztrófavédelem műveletirányítási ügyeletére.

A katasztrófavédelem szerda este azt közölte az MTI-vel: sok munkát ad a tűzoltóknak a viharos időjárás, az intenzív csapadék és az erős szél Pest vármegyében, elsősorban utakra, kerítésekre és vezetékekre dőlt fák, letört ágak eltávolításához kérnek tőlük segítséget.

Üllőnél az M0-s autóútra, Dabasnál pedig az 5-ös főútra dőlt egy nagy méretű fa, amelyet a tűzoltók távolítanak el. Veresegyházán a Hegyalja utcában, a Budapesti utcában és a Találkozók útján is a kidőlt fák miatt kérték a katasztrófavédelem segítségét.

A főváros XVII. kerületében, az Ásvány utcába, az Újlak utcába, az Összekötő utcába riasztották a tűzoltókat.A vármegye és a főváros tűzoltóegységei több helyszínen dolgoznak a károk felszámolásán.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Ilyen zseniális ötletekről pitchelnek majd a fiatalok a kezdő vállalkozóknak szóló verseny döntőjében

72 csapat regisztrált arra a befektetői pitch versenyre, amelynek döntőjét augusztus 3-án rendezik Budapesten a IV. Mindset Meetup keretében.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. augusztus 28. szerda
Ágoston
35. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?