28 °C Budapest
Beautiful woman with umbrella on a rainy day. wind

Itt a friss előrejelzés: még kitart a lehűlés, de hamarosan visszatérhet a kánikula

2024. július 3. 07:51

Szerdán napközben erőteljes gomolyfelhő-képződés és főként keleten sok fátyolfelhő mellett többórás napsütésre számíthatunk, de a keleti és a nyugati határ közelében kevesebbet süthet a nap. Az Alpokalján és a Salgótarján-Szeged vonalban néhol kialakulhatnak záporok, másutt nem valószínű csapadék - írja a HungaroMet. Az északnyugati, északi szél többfelé élénk, egy-egy helyen átmenetileg erős lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 28 fok között várható. Késő estére 14 és 19 fok közé hűl le a levegő. 

Szerda este többnyire gyengén vagy közepesen felhős lesz az ég. Elvétve előfordulhat zápor. Az északnyugati, északi szél jellemzően gyenge, mérsékelt marad, az Észak-Dunántúlon hajnalban megélénkülhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 12 és 17 fok között alakul, de a hidegre érzékeny helyeken ennél pár fokkal hűvösebb is lehet.

Csütörtökön gomolyfelhős, napos időre számíthatunk. Néhol zápor, esetleg egy-egy zivatar előfordulhat. Az északnyugati szél többfelé megélénkül. A délutáni órákban 24, 29 fokot olvashatunk le a hőmérőkről. 

Pénteken a napsütést nyugatról kelet felé vonuló, időnként vastagabb felhőtömbök zavarhatják, szűrhetik, azonban gyenge zápor is legfeljebb elvétve fordulhat elő. Az északnyugati, nyugati szél a délnyugati tájak kivételéve nagyobb területen megélénkül. Hajnalban 9, 18, délután 25, 31 fokot mérhetünk. 

Szombaton napos, fátyolfelhős, száraz idő várható többfelé élénk, néhol erős déli, délkeleti szél mellett. A hajnali 11, 19 fokról délutánra 29 és 34 fok közé emelkedik a hőmérséklet. 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Vasárnap már az ország nagy részén sok napsütésre számíthatunk a fátyol- és gomolyfelhők mellett. Utóbbiak az ország északi, északnyugati tájain néhol magasabbra törhetnek, és arrafelé néhány zápor, zivatar már lehet. Nagy területen kísérhetik élénk, erős lökések a déli, délkeleti szelet. A hajnali 15, 23 fokról a délutáni órákra 31 és 36 fok közé melegszik fel a levegő.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 5. péntek
Emese, Sarolta
27. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem