6 °C Budapest

Szegény! Kastélyba kell költöznie a volt miniszterelnöknek

2009. október 1. 12:02

Tony Blair úgy döntött, eladja egyik házát. A volt brit miniszterelnök attól az ingatlantól szabadulna meg, ahol politikai karrierje kezdődött.

Tony Blair volt brit miniszterelnök politikai karrierje egy aprócska bányászvárosban, Trimdon Colliery-ben kezdődött. A Blair család 1983-ban vásárolt ott egy házat, 30 ezer fontért. Az ingatlant -melyre néhány éve 297 ezer fontos jelzáloggal terheltek- most közel a vételi ár tízszereséért, 300 ezer fontért (88,3 millió forint) kínálják eladásra.

 

Fotó: dailymail.co.uk


A négy hálószobás, nagy kerttel és több úgynevezett fogadószobával rendelkező ház -amit elkereszteltek a Myrobella névre- komoly felújításra szorul. Mégis -lapinformációk szerint- alig néhány nappal meghirdetése után már jelentkezett is olyan vevő, aki hajlandó lenne kifizetni a kért összeg tetemes részét.

 

Fotó: dailymail.co.uk


Blair miniszterelnöksége alatt több jelentős vendéget is fogadott vidéki rezidenciáján, például George W Bush amerikai elnököt és Lionel Jospin francia miniszterelnököt.

A Blair családnak természetesen nem lesznek lakhatási gondjai: jelenleg is több ingatlan tulajdonosai, köztük a legértékesebb a hét hálószobával felszerelt- Buckinghamshire-i kastélyuk, ahova Blair felesége nemrég "új" bútorokat is vásárolt: 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)


80 milliót költött bútorokra a brit ex-miniszterelnök felesége

 

Fotó: dailymail.co.uk

Járt már homoktövis szüreten? Most megteheti! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Ősi magyar hagyományokhoz nyúlhatnak vissza vidéken: ezzel felvehetik a kesztyűt a klímakrízissel

A legeltetés szó hallatán mindenkinek többnyire az alföldi legeltetés, a puszta, a Hortobágy jut eszébe, nem pedig a Balaton, vagy az erdős-fás-dombos vidékek.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. október 18. péntek
Lukács
42. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?