Virtuális szomszédok: mondd, te kit választanál?

Pénzcentrum
2009. január 5. 14:00

Egy régi mondás szerint a barátaidat te választod, a családot pedig kapod, de mi a helyzet a szomszédokkal? Ebben a tekintetben - bizonyos mértékig - ugyanaz vonatkozik rájuk, mint a családra, a többség nem választhatja meg, hogy ki legyen a szomszédja. Ezen felbuzdulva egy tengerentúli ingatlanos cég internetes felmérést készített a látogatói körében, meglepő végeredmény született!


Palin korábban jobban örült volna a szavazatoknak!

A felnőtt korú látogatók körében a múlt hónap közepén végzett felmérés szerint a 2008-as bukott republikánus alelnökjelölt, Sarah Palin végzett az élen 14 %-kal, akit 13 %-kal szorosan követ az ismert televíziós személyiség Oprah Winfrey.

A hírességektől ugyanakkor több voksot szerzett egy kiemelt csoport, az amerikaiak 26 %-a örülne, ha nyugdíjasok élnének a szomszédjában.

A másik véglethez tartoznak a lesifotósokat mágnesként magukhoz vonzó hírességek, ilyen szomszédokra kétségtelenül nem sokan vágynak. A tengerentúlon a válaszadók alig 2 %-a lakna a paparazzik folyamatos kereszttüzében égő Beckham házaspár szomszédságában.

Az eredményeket kor és nem szerint is összesítették, ez alapján is születtek érdekes eltérések. A felnőtt férfiak körében Palin 17 %-ot ért el, míg a nőknek csak 12 %-a voksolt a politikusra. A 45-54 év közötti hölgyek 21 %-a tette le Oprah mellett a voksát, míg a férfiak közül csak 6 % választotta a médiából ismert személyiséget.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az olimpia évében nem meglepő, hogy a 18-34 év közötti férfiak 17 %-a legszívesebben a 14-szeres bajnok Michael Phelps szomszédja lenne, furcsa, hogy a hasonló korú nőknek csak a 9 %-a gondolt az úszó-fenoménra.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 16. hétfő
Edit
38. hét
Szeptember 16.
Az ózon világnapja
Szeptember 16.
A hangzáskultúra napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?