13 °C Budapest

A K&H Bankot ítélték a leginnovatívabb pénzintézetnek

Pénzcentrum
2008. október 17. 11:59

A K&H nyerte el "Az év leginnovatívabb bankja" kategória első díját tegnap. A kategóriában egy termékkel, a K&H infláció plusz betéti konstrukcióval, valamint egy új szolgáltatással a K&H e-zónával nyerte el a Bank a fődíjat. A K&H e-zóna terminál egy új, ügyfélbarát és egyben edukatív megoldást kínál a postai sárga csekkes befizetések helyett és a banki ügyek intézésében. A K&H infláció plusz betét pedig egy egyedülálló konstrukció, mely az inflációt veszi alapul a kamat kiszámításánál. A K&H "Az év Bankja 2008" versenyen az első díj mellett két harmadik helyezést is nyert.

Az idén "Az év Bankja 2008" versenyen a leginnovatívabb banknak választott K&H egy új szolgáltatással és egy új termékkel is pályázott. Utóbbi a K&H infláció plusz, inflációkövető bankbetét április végén jelent meg a piacon. A betét elnevezésének megfelelően inflációs adatokhoz igazodó kamatváltozással került bevezetésre 6 havi lekötéssel. A "K&H infláció plusz betét" változó kamatozású, a kamatmértéket az inflációs érték és az ehhez hozzáadott prémium kamat összértéke határozza meg.

"A K&H infláció plusz betét állománya meghaladta a 100 milliárd forintot április végi bevezetése óta, ami azt bizonyítja, hogy nem csak a szakma, hanem az ügyfelek is elismerik a terméket. A K&H a megtakarítások szakértőjeként fejleszti újabb és újabb megtakarítási termékét, így a mostani nyertes K&H infláció plusz betétet is." - mondta el dr. Bába Ágnes, a K&H vezérigazgató-helyettese.

A nyertes kategórián belüli másik szolgáltatás a K&H e-zóna a K&H szándékai szerint felgyorsítja az ügyfelek bevonását egy fejlettebb pénzügyi kultúrába, illetve megkíméli őket a postai sorban állás okozta kellemetlenségektől. Egy csekkleolvasó és az érintőképernyő segítségével a kitöltött sárga csekket könnyen és gyorsan fizethetik be az ügyfelek. A K&H e-bank használata egyszerű és kifejezetten ügyfélbarát, az e-zónából e-banki hozzáféréssel azonnal kezdeményezhető utalás, és ellenőrizhetőek a számlainformációik is.

"A K&H e-zóna egy okos számítógép, mely első ránézésre leginkább egy bankautomatára emlékeztet valójában sokkal több tud annál. A K&H e-zóna terminál egy új, ügyfélbarát és egyben edukatív megoldást kínál a postai sárga csekkes befizetések helyett és a banki ügyintézésben. Itt nem csak egy szolgáltatásról van szó, hanem egy olyan, hosszú távú stratégiáról és ennek megfelelő ügyfélbarát szolgáltatások kialakításáról, amelyek lehetőséget adnak arra, hogy minden hozzánk forduló ügyfél számára a legmegfelelőbb szolgáltatást tudjuk kínálni" - mondta el dr. Bába Ágnes, a K&H vezérigazgató-helyettese.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A K&H "Az év Bankja 2008" versenyen "Az év leginnovatívabb bankja" első díj mellett két harmadik helyezést is nyert "Az év lakossági megtakarítási terméke" (pályázott termék infláció plusz betét) valamint "Az év lakossági hitel terméke" (pályázott termék énhitel) kategóriákban.

PC BLOGGER & PODCASTER
KonyhaKontrolling  |  2024. október 18. 07:45
Nagyon szeretem a Facebook hirdetéseit, mert minden nap más titkot tudhatok meg a gazdaggá válásra....
MEDIA1  |  2024. október 17. 15:56
A jogtulajdonossal kötött exkluzív szerződés értelmében a focirajongók Magyarországon kizárólag az R...
Holdblog  |  2024. október 17. 09:08
Az erőltetett béremelések csak egy dologhoz vezetnek egy igen szűk munkaerőpiacon: inflációhoz. Zsid...
Kiszámoló  |  2024. október 16. 18:58
Tanácsadások alkalmával nagyon sokszor feljön témában, hogy az ügyfél lakást cserélne, leginkább azé...
Járt már homoktövis szüreten? Most megteheti! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Ősi magyar hagyományokhoz nyúlhatnak vissza vidéken: ezzel felvehetik a kesztyűt a klímakrízissel

A legeltetés szó hallatán mindenkinek többnyire az alföldi legeltetés, a puszta, a Hortobágy jut eszébe, nem pedig a Balaton, vagy az erdős-fás-dombos vidékek.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. október 18. péntek
Lukács
42. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?