17 °C Budapest
Small orange candles lit

Megszólalt a martonvásári repülőtragédia áldozatának a családja: borzasztó, ami történt

2024. május 6. 08:32

Egy tragikus repülőbaleset áldozatává vált Krisztián, akinek az édesanyja a Blikknek nyilatkozva osztotta meg fájdalmát és reményét a család jövőbeli gyászfolyamatáról.

Egy tragikus repülőbaleset rázta meg Martonvásár környékét április 13-án, amelynek következtében egy fiatal, a 26 éves Krisztián életét vesztette. Az esemény kapcsán az elhunyt édesanyja osztotta meg érzéseit a lappal, kifejezve a fájdalmat és a gyász hullámzó állapotát, amelyen a család jelenleg keresztülmegy.

Az Extra EA330 típusú műrepülőgépet dr. Magyari József, egy tapasztalt pilóta és az egykori szingapúri konzul vezette, aki már régóta üzletemberként is tevékenykedett. A gép reggel 9 óra 30 perckor emelkedett a levegőbe Tökölről, és rövid időn belül Martonvásár felett repült, mielőtt irányíthatatlanná vált és végül függőlegesen lezuhant. A Közlekedésbiztonsági Szervezet előzetes vizsgálatai szerint a baleset oka az lehetett, hogy a pilóta rosszul lett és képtelen volt tovább irányítani a repülőt.

A család megerősítette, hogy nem rendelkezik több információval a baleset okairól annál, mint ami már nyilvánosságra került: valószínűleg a pilóta hirtelen rosszulléte okozhatta a tragédiát. Dr. Magyari Józséf személye is mély benyomást hagyott Krisztián családjában; mint ahogy arról beszámoltak, őt mindenki segítőkész és önzetlen emberként ismerték. A család most Krisztián búcsúztatóját tervezi, amelynek pontos időpontját még nem határozták meg. Ez az esemény lehetőséget ad majd arra, hogy barátai és szerettei végső búcsút vehessenek tőle.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 19. vasárnap
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 18. 19:19
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm