Súlyos betegség lehet a felelőtlen halfogyasztás eredménye: erről csak kevesen tudnak
Vannak kockázatosnak ítélt halfajták, melyeket sokan nem is ehetnének ,hiszen számukra veszélyes.
Vannak kockázatosnak ítélt halfajták, melyeket sokan nem is ehetnének ,hiszen számukra veszélyes.
Tovább folytatja a Lidl a tavaly megkezdett, 600 termék árcsökkentésére vonatkozó programját, az idén is jelentősen mérséklődhetnek egyes árucikkek árai és marad a Halpéntek is!
A szenteste és a karácsonyi napok közeledtével egyre nagyobb halháborúba keveredik egymással a Lidl és az Aldi.
A süllőt a magyar konyha egyik legkedveltebb halfajaként tartjuk számon, népszerűsége jelenleg is töretlen, gazdasági értéke jelentős.
Az utóbbi években lassan, de folyamatosan nő a hazai halfogyasztás; a nehézségek ellenére van elég hal, és mindenki megtalálja a karácsonyi asztalra valót az üzletekben.
Gyakran előfordul az is, hogy van, aki kizárólag az ünnep alatt fogyaszt halat sült, vagy éppen halászlé formájában.
Az átlagosnak mondható 15 ezer tonna étkezési hal helyett jobb esetben idén lesz 10–11 ezer tonna.
A tó környékén a strandoláson kívül még rengeteg mindent lehet csinálni: például végigkóstolni a legjobb éttermek, büfék, halsütők kínálatát.
Karácsonyra is érdemes hazai édesvízi halat választani az ünnepi asztalra. A magyar hal kiváló minőségű, és egészséges.
A halhús kevés koleszterint tartalmaz, és megtalálható benne a foszfor, jód, fluor, szelén, vas, kálium és kalcium, gazdag A-, D-, B2-, B6-, és B12-vitaminokban.
A magyar halgazdaságoknak továbbra is rossz hír, hogy az egy főre jutó halfogyasztás még mindig nagyon alacsony Magyarországon.
A tanult mintát nehéz levetkőzni.
Konyhakészen vesszük a halászlének valót.
Vajon olcsóbb vagy drágább, mint tavaly?
Van még hova fejlődni.
A kevés csapadék okolható érte.
Közel annyit fizetünk, mint tavaly év végén.
Napi ezer adag kóstolófalat fogyott el.
Nem tűnik rossz ötletnek.
Az év többi részében is habzsolhatod.