11 °C Budapest
Businessman wearing luxury wristwatch. Fashion, Lifestyle

Direkt buszjárat indul a parndorfi Outletbe Budapestről: filléres jegyáraknak örülhetnek a magyar vásárlók

2024. szeptember 5. 10:22

A Parndorf Designer Outlet vezetősége tartott sajtótájékoztatót a mai napon, melyen a Pénzcentrum is részt vett. A tájékoztató fő híre, hogy Budapestről közvetlen járatokat indítanak majd az osztrák határhoz, hogy növeljék a magyar vásárlókat. 

2 és fél óra volt kiérni eddig a burgenlandi bevásárló centrumba, de a Pandorf Designer Outlet bejelentette, hogy közvetlen buszjáratot indít (Flixbusok) Budapestről. A busz szeptember 20-tól lesz elérhető, minden pénteken fog indulni reggel 9 órakor a Báthory utcából. A busz 20 személyes lesz és 5 órás vásárlást biztosít a centrumban, a járat 16:30-kor indul vissza. A szolgáltatás díja 29 euró lesz, tehát mai árfolyamon számolva nagyjából 11 368 forint.

Továbbá vonattal is megközelíthető lesz a centrum, a vasútállomásról is külön járat szállítja majd a vásárlókat az üzletekhez, valamint Bécsből is indul közvetlen járat Burgenlandba. Mivel a Pandorf Designer Outletnek több országban is van már üzlete, úgy, mint Ausztria, Kanada, Szlovénia, Szlovákia, Anglia.  

Üzleti sikerek és nagy világmárkák

2023 volt az egyik legerősebb évük, 6,8 millió ember látogatta az üzletláncot, ami 46%-os növekedést jelentett az előző évekhez viszonyítva. 160 designer márkával dolgoznak együtt, ezek között éttermek, sportboltok és egyéb divatüzletek is szerepelnek. 

A magyar vásárlókra pontos adatok nem állnak rendelkezésre, de összességében elmondható, hogy a magyar vásárlók aránya megközelíti az szlovák vásárlókat. Az árakról elmondták, hogy nem lesz különbség az amúgy is a márkák által meghatározott árakhoz képest. 

JÓL JÖNNE 2,6 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 584 927 forintot igényelnél 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 57 984 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,10 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 58 104 forintos törlesztőt (THM 13,20%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A fenntarthatóság jegyében létrehozták Ausztria legnagyobb e-töltő hubját, 100 töltőállomással. Valamint egy átfogó napelemprojektet is indítottak, a központ tetején októberig 1 650 négyzetméter napelem kerül telepítésre. amely a központ energiatermelésében is rész vesz. 

Címlapkép: Getty Images

Jelentem Mégsem
0 HOZZÁSZÓLÁS
Csak bejelentkezett felhasználó szólhat hozzá. Belépés itt!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél te az első!
NEKED AJÁNLJUK
Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 16. hétfő
Edit
38. hét
Szeptember 16.
Az ózon világnapja
Szeptember 16.
A hangzáskultúra napja
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. szeptember 15. 21:03