12 °C Budapest
A businessman is buying online using his mobile phone and credit card

Nincs megállás, felköthetik a gatyájukat a hazai bankok: egyre nagyobb terjeszkedésbe fog a Revolut

2024. szeptember 4. 15:04

A Revolut Business globális bevételei meghaladják az 500 millió dollárt (450 millió euró). Havonta átlagosan több mint 20 000 vállalatot regisztrál, és több százezer aktív vállalat használja a platformot.  E fejlődésre építve a Revolut nagymértékben fektet a termékinnovációba, és ma jelenti be a Revolut BillPay bevezetését. 

A Revolut ma elindította a Revolut BillPay-t, hogy továbbra is kiszolgálja a jobb üzleti banki szolgáltatások iránti növekvő keresletet. A főbb könyvelési szoftverekkel, köztük a QuickBooks, a Xero és a FreeAgent programokkal integrált Revolut BillPay célja, hogy időt takarítson meg a több mint 150 országban működő beszállítók számláinak kezelése és kifizetése során, mindössze néhány kattintással.

A vállalatok minimalizálhatják a kézi munkát, kihasználhatják a költségek ellenőrzését és a jóváhagyási szabályokat, valamint teljes felügyeletet kaphatnak a műveletek felett, így időt szabadíthatnak fel az üzleti növekedés számára.

A további termékinnováció ezekre a fő fókuszterületre fog vonatkozni:

  • Banki tevékenység: A Revolut Business segít a vállalatoknak új piacokra betörni, és megtakarításokat elérni, miközben több mint 150 országba utalnak pénzt. Csak ebben az évben számos európai piacon bevezette a helyi IBAN-okat, ami még zökkenőmentesebbé teszi a helyi pénzforgalmat, és folytatja a mélyebb integrációk és a helyi piaci fizetési típusok kiépítését. 
  • Pénzforgalom: A Revolut Business bevezette a Push-to-Card-ot, amely a vállalatok számára egyszerű módot kínál arra, hogy az ügyfeleknek és vállalkozóknak úgy fizessenek, mint a helyieknek, globálisan és percek alatt; 78 országot támogatnak 50+ helyi pénznemben. A vállalatoknak csak egy kártyaszámra (és névre) van szükségük, míg a felhasználók automatikusan élvezik a Revolut nemzetközi fizetésekhez használt devizaárfolyamainak előnyeit.
  • Beszerzés: A kereskedők világszerte a Revolut Pay-t használják a fizetések elfogadására, olyan neves ügyfelekkel, mint az Aer Lingus, a Kiwi és a French Connection. A gyorsan növekvő kereslet folyamatos kielégítése érdekében a Revolut tovább bővíti a fizetés elfogadásának lehetőségeit a nagyobb vállalkozások számára készült fizetési terminál bevezetésével. 
Címlapkép: Getty Images

Jelentem Mégsem
0 HOZZÁSZÓLÁS
Csak bejelentkezett felhasználó szólhat hozzá. Belépés itt!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél te az első!
NEKED AJÁNLJUK
Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 15. vasárnap
Enikõ, Melitta
37. hét
Szeptember 15.
Nemzetközi prosztata nap
Szeptember 15.
A mozdonyvezetők napja
Szeptember 15.
Limfóma világnap
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. szeptember 15. 21:03