22 °C Budapest
Budapest, 2021. május 24.A Foxpost vállalkozás csomag automata hálózatának egyik állomása Kõbányán a Liget téren. A csomagautomaták egy képernyõvel ellátott kezelõfelületbõl és különbözõ méretû rekeszekbõl állnak, amelyek a webáruházaktól megrendelt csomagokat rejtik és amiket kód és fizetés ellenében lehet átvenni. Alkalmasak az áru feladására, vagy visszaküldésére is.MTVA/Bizományosi: Róka László ***************************Kedves Felhasználó!Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Nagy leállás jön a Foxpostnál: erről mindenki tudjon, aki automatába vár csomagot

2024. augusztus 15. 18:32

Az augusztus 20-i hosszú hétvége apropóján meghosszabbítja a csomagok átvételi határidejét a Foxpost.

Változik a csomagszállítás rendje a Foxpostnál - a változást az augusztus 20-i hosszú hétvége okozza. Az erről beszámoló Facebook-bejegyzés szerint a következő napokban így alakul a csomagszállítás rendje:

  • augusztus 19., hétfő: pihenőnap,
  • augusztus 20., kedd: munkaszüneti nap,
  • augusztus 21., szerda: újra szállítanak, illetve gyűjtenek be csomagokat.

További változás, hogy azok számára, akiknek a csomagjuk augusztus 14-én (szerdán) vagy azt követően érkezett/érkezik az automatákba, de azt nem tudják péntek (augusztus 16.) estig átvenni, azok számára meghosszabbítják az átvételi határidőt a hosszú hétvége utáni szerdáig, tehát augusztus 21-ig.

Címlapkép: MTVA/Bizományosi: Róka László

NEKED AJÁNLJUK
Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 11. szerda
Teodóra
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?