17 °C Budapest
Budapest, 2023. augusztus 14.Caroline Polachek amerikai énekesnõ koncertje a 29. Sziget fesztivál ötödik napján az óbudai Hajógyári-szigeten 2023. augusztus 14-én.MTI/Balogh Zoltán

Megszereztük a Sziget hivatalos árlistáját: ennyibe kerülnek a sör, bor, koktélok, üdítők 2024-ben

2024. augusztus 6. 12:14

A Sziget Fesztiválon idén 1730 forintba fog kerülni fél liter csapolt sör, a coláért 1250, a vodkáért 2290 forintot kell kiperkálni.

Egyetlen nap és elstartol a 2024-es Sziget Fesztivál. Magyarország legnagyobb fesztiválja augusztus 7-től 12-ig várja a fesztiválozókat a világ minden tájáról. Most pedig már azt is tudjuk, hogy a bulik helyszínére kilátogatók milyen italárakra készülhetnek idén.

Tegnap egy felhasználó kommentár nélkül posztolta a redditre a Sziget Fesztivál idei árait. Ezekből az derül ki, hogy a fél literes, dobozos, alkoholos sörért 1930 forintot kérnek el a fesztiválon, de a csapolt sört 1730 forintért vásárolhatjuk meg (tavaly ez egyébként 1690 forintba került, így a drágulás idénre 2,4 százalékos), míg egy szénsavmentes ásványvíz 990 forintba kerül.

A legtöbb koktél 3 990, a Red Bull energiaital 1590, míg a fesztivál borából egy deci 790 forintba fog kerülni. A képen az is látható, hogy a három decis repoharak idén 800 forintba kerülnek, érdemes lesz tehát mindenkinek megőrizni őket.

Forrás: RedditForrás: Reddit

Mint korábban megírtuk, borsos ára van idén a fesztiválozásnak, egy napijegy 38 400 forintba kerül a Szigeten. Aki tehát emellett komolyabb fogyasztást is tervez, annak bizonyosan mélyen a zsebébe kel nyúlnia, még akkor is, ha csak egy vagy két napos látogatásról van szó. Viszont a hetijegyeket a szemfülesek meglepően olcsón levadászhatják a Ticketswapon, ahol meglehetősen olcsón árulják a vélhetően még EarlyBird-ben vett jegyeket.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Te mit gondolsz az önkiszolgáló kasszákról?

A Pénzcentrum és a Debreceni Egyetem közös kutatása arra keresi a választ, hogy Olvasóink hogyan és miként használják az önkiszolgáló kasszákat, milyen véleményük van az önkiszolgáló kasszákról, milyen előnyeit és hátrányait látják használatuknak. Fontos kiemelni, hogy a válaszadás önkéntes és név nélküli, semmilyen visszakeresési lehetőséget nem tartalmaz, mentes mindenféle gazdasági és politikai szándéktól. A kutatás eredményeiről a Pénzcentrum felületén fogunk beszámolni. Kérdőívünk - jelen oldalt is beleértve - összesen 3 oldalból áll. Válaszait az utolsó oldalon a "Küldés" gombra kattintva rögzítheti. Kérünk, hogy töltsd ki a kérdőívet!

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Ilyen zseniális ötletekről pitchelnek majd a fiatalok a kezdő vállalkozóknak szóló verseny döntőjében

72 csapat regisztrált arra a befektetői pitch versenyre, amelynek döntőjét augusztus 3-án rendezik Budapesten a IV. Mindset Meetup keretében.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 9. hétfő
Ádám
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?