27 °C Budapest
lidl

Újabb csúcstermékek érkeztek a Lidl boltjaiba: jöhet a roham, elképesztően olcsón vehetjük meg

2024. július 29. 19:04

Világszerte népszerű portalanító szivacsot vásárolhatunk meg mától a Lidl-ben, amiért a fél világ lelkesedik újabban. Ha pedig minden porszemet feltöröltünk a lakásban, lazíthatunk egy tábla csokival - de nem akármilyennel, a világ legnépszerűbb videósa kínálja az édességet.

Alig néhány nappal azután, hogy a Lidl-ben elérhető lett a Szentkirályi-vezér Balogh Levente és a sneakerkirály Pachert Balázs közreműködésével létrejött ZORD nevű üdítőital, máris újabb szuperterméket találhatunk a Lidl-ben.

Az üzletlánc boltjaiban ma vált elérhetővé a világhírű nemzetközi márka, a Scrub Daddy portalanító szivacsa, ami sokak szerint forradalmasította a takarítást. Emellett pedig a világ legnépszerűbb youtuberének édességét is megkóstolhatjuk.

Öröm a portalanítás?

A takarítóeszköz a világ más országaiban már hatalmas népszerűségre tett szert, ugyanis amilyen egyszerű, olyan élmény vele a port összeszedni a lakásban. A termék eleve "előnedvesítve" érkezik, a bordázott kialakítás pedig azt teszi lehetővé, hogy törléskor a por ne szálljon fel, hanem a szivacson maradjon - tehát tisztitani is sokkal könnyebb, mindössze folyóvíz kell hozzá. Ezt az alábbi videóban egy lelkes otthoni takarító be is mutatja.

@cleaningstuffhu

♬ original sound - cleaningstuffhu

A világ legnagyobb internetes piacterén, az Amazonon is sorjáznak a dicsérő hozzászólások a termékkel kapcsolatban. Sokan írják, hogy a reklám ezúttal nem hazudik: a szivacs valóban azt nyújtja, amit ígérnek róla, jelesül hogy minden apró porszemet összeszed onnan, ahol takarítunk vele, és még csak porcsíkok sem maradnak utána, ami a takarítás egyik bosszantó velejárója volt eddig. Az oldalon a terméket 8 ezer vásárlónál is többen értékelték - ennek több mint hetven százaléka a legmagasabb, ötcsillagos értékelést adta, ami elsöprő fölény.

A LIDL-ben mától vehetjük meg ezt a népszerű terméket. 
Kép: LidlA LIDL-ben mától vehetjük meg ezt a népszerű terméket. Kép: Lidl

Mint az akciós újságban is láthatjuk, a Lidl-ben mától 1 799 forintért vehetünk meg egy darab szivacsot. Ez nem sokban tér el a nemzetközi ártól: nagyjából 4 dollárért árulják, ami mostani árfolyamon 1 450 forint.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 18 990 380 forintot 20 éves futamidőre már 6,54 százalékos THM-el,  havi 139 249 forintos törlesztővel fel lehet venni a K&H Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az UniCredit Banknál szintén 6,54% a THM, míg a CIB Banknál 6,68%; a Raiffeisen Banknál 6,79%, az Erste Banknál 6,89%, az OTP Banknál pedig 7,84%. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Milyen csokit csinál egy youtuber?

Nem csak szivacsot vehetünk úgy, hogy előtte már láttuk az interneten, hanem a világ legnépszerűbb youtuberének, MrBeast-nek a csokiját is. A globálisan legtöbb feliratkozóval büszkélkedő videós még 2022 januárjában rukkolt elő saját csokimárkájával, ami rövid időn belül szabályosan letarolta a piacot: számos amerikai üzletbe eljutott, és rövid időn belül már az Egyesült Államokon kívül is elkezdték vásárolni.

A népszerűség odáig ment, hogy még az észak-amerikai kosárbajnokságban szereplő Charlotte Hornets mezszponzora is lett a Feastables márka a tavalyi szezonban. A fogyasztók pedig ezzel a termékkel is kimondottan elégedettek: az interneten fellelhető vélemények javarészt elismerően nyilatkoznak a csokiról.

MrBeast csokija két ízben érkezett meg a Lidl-be.
Kép: LidlMrBeast csokija két ízben érkezett meg a Lidl-be. Kép: Lidl

A Lidl-ben egy tábla csoki - a már említett szivacshoz hasonlóan - 1 799 forintért vehető meg. Két ízben érkezett meg a boltokba, a sima tejcsokit és a mogyorósat kóstolhatják meg azok, akik kíváncsiak arra, milyen csokoládét kínál a világszerte népszerű youtuber.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Ilyen zseniális ötletekről pitchelnek majd a fiatalok a kezdő vállalkozóknak szóló verseny döntőjében

72 csapat regisztrált arra a befektetői pitch versenyre, amelynek döntőjét augusztus 3-án rendezik Budapesten a IV. Mindset Meetup keretében.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 8. vasárnap
Mária, Adrienn
36. hét
Szeptember 8.
Kisboldogasszony
Szeptember 8.
A Magyar dal napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. szeptember 8. 16:14