28 °C Budapest
Excited preschool/school girl, with her caring mother buying her school supplies in the market-retail place, ready for her first day at school

Ledobja az akcióbombát a Spar, évente csak egyszer van ilyen: mit lép erre a Lidl, Aldi, Tesco?

2024. július 29. 17:03

Kedvező ár-érték arányú, minőségi tanszereket és újrahasznosított alapanyagokból készült írószereket kínál az idei iskolakezdéshez a SPAR Magyarország. A hipermarketek kínálatában csaknem ezerféle árucikk található meg a kategóriában. A boltlánc és stratégiai partnere, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat pedig ismét elindítja tanszergyűjtő akcióját, amelynek keretében a vásárlók által felajánlott tanszereket és adománykártyákat nehéz sorsú gyermekek támogatására fordítják.

Az év egyik nagy kihívását a közelgő iskolakezdés jelenti a családok számára. A tanévhez szükséges tanszermennyiség megvásárlása sokak számára megterhelő feladat, ezért a SPAR már idejekorán igyekszik segítséget nyújtani akciókkal és minőségi, többféle árkategóriában elérhető termékkínálattal. A nehéz sorsú gyermekek iskolakezdésének támogatására pedig a Magyar Máltai Szeretetszolgálat idén is elindítjuk az Adni Öröm! tanszergyűjtő akciót, amelyben évről évre hatalmas segítséget nyújtanak vásárlóink - ismertette Maczelka Márk, a vállalat kommunikációs vezetője.

A szupermarketek kínálatában mintegy 100 féle, az INTERSPAR hipermarketek választékában pedig csaknem 1000 féle terméket találnak az idei iskolakezdésre a vásárlók. A klasszikus megjelenésű árucikkek mellett az idei év slágerei a Szoboszlai Dominikkal dizájnolt termékek lesznek. Az üzletlánc tapasztalatai szerint a füzetek, a ceruzák, a filctollak és a papírfélék teszik ki a forgalom legnagyobb részét, ezek mellett nagyobb számban készülnek barkácskartonokkal, technikacsomagokkal, és hurkapálcákkal is.

A kínálatban olyan különlegességek is jelen vannak a továbbiakban is, mint a háromszög kialakítású ceruzák, a zsírkréták és a hajlítható vonalzók. Ezen felül számos terméket kifejezetten balkezeseknek ajánlanak. Az üzletek polcain egyre nagyobb számban jelennek meg az újrahasznosított alapanyagokból készülő árucikkek is.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 18 990 380 forintot 20 éves futamidőre már 6,54 százalékos THM-el,  havi 139 249 forintos törlesztővel fel lehet venni a K&H Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az UniCredit Banknál szintén 6,54% a THM, míg a CIB Banknál 6,68%; a Raiffeisen Banknál 6,79%, az Erste Banknál 6,89%, az OTP Banknál pedig 7,84%. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Emellett a hipermarketekben a Magyar Máltai Szeretetszolgálat ebben az évben is tanszereket gyűjt: az iskolakezdéshez kapcsolódó Adni Öröm! tanszergyűjtő akció két ütemben zajlik. 2024. július 29. és szeptember 1. között 500, 1500, 3000, 5000 és 10 000 forintos címletű adománykártyák vásárolhatók meg az INTERSPAR-okban és a SPAR online shopban. Az összegyűlt adományt tanszerekre, ceruzákra, füzetcsomagokra, írószerekkel teli tolltartókra, valamint iskolatáskákra váltja a Szeretetszolgálat, és a tanévkezdés előtt eljuttatja az iskolás gyermekeket nevelő rászoruló családokhoz.

2024. augusztus 21-24. között pedig a Magyar Máltai Szeretetszolgálat önkéntesei kitelepülnek a hipermarketekbe, hogy tanszereket gyűjtsenek a rászoruló gyerekek számára.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Ilyen zseniális ötletekről pitchelnek majd a fiatalok a kezdő vállalkozóknak szóló verseny döntőjében

72 csapat regisztrált arra a befektetői pitch versenyre, amelynek döntőjét augusztus 3-án rendezik Budapesten a IV. Mindset Meetup keretében.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 8. vasárnap
Mária, Adrienn
36. hét
Szeptember 8.
Kisboldogasszony
Szeptember 8.
A Magyar dal napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. szeptember 8. 16:14