Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2024. július 31.)

Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2024. július 31.)

2024. július 31. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2024. július 31., szerda.

Névnap

Oszkár

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 395.31 Ft
CHF: 414.29 Ft
GBP: 468.9 Ft
USD: 365.22 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 18515 Ft
MOL: 2818 Ft
RICHTER: 10220 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2024.08.01: Napos idő várható fátyol- és gomolyfelhőkkel, utóbbiakból délután, este a Nyugat-Dunántúlon és északon néhol zápor, zivatar is előfordulhat. A délnyugati, nyugati szél helyenként megélénkül, Sopron környékén megerősödhet. Hajnalban 10 és 21 fok várható, a magasabb értékeket városokban, tópartokon, az alacsonyabbakat a hidegre hajlamos helyeken mérhetik. A csúcsérték 32 és 27 fok között valószínű.

2024.08.02: Az erőteljessé váló gomolyfelhő-képződés mellett általában sok napsütés várható. Szórványosan fordul elő zápor, zivatar. Az északnyugatira forduló szél időnként megélénkül, zivatarban megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 23, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 34 fok között várható.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 18 990 380 forintot 20 éves futamidőre már 6,54 százalékos THM-el,  havi 139 249 forintos törlesztővel fel lehet venni a K&H Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az UniCredit Banknál szintén 6,54% a THM, míg a CIB Banknál 6,68%; a Raiffeisen Banknál 6,79%, az Erste Banknál 6,89%, az OTP Banknál pedig 7,84%. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

A nyugodt, napsütéses időjárás hatására délután az ózon, este pedig a nitrogén-dioxid koncentrációja az egészségügyi határérték köré emelkedhet a forgalmasabb csomópontokban. (2024.07.31. szerda éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

A távozó hidegfront mögött átmenetileg felfrissült a levegő. Érdemi fronthatás nem terheli szervezetünket. (2024.07.30)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

NEKED AJÁNLJUK
Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Ilyen zseniális ötletekről pitchelnek majd a fiatalok a kezdő vállalkozóknak szóló verseny döntőjében

72 csapat regisztrált arra a befektetői pitch versenyre, amelynek döntőjét augusztus 3-án rendezik Budapesten a IV. Mindset Meetup keretében.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 9. hétfő
Ádám
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?