15 °C Budapest
Wood table top with blur of people in coffee shop or restaurant, nightclub, pub on background.

Legendás étterem nyitja meg újra a kapuit Budapesten: ennek most rengetegen örülhetnek

2024. október 20. 09:01

Négy év után, novemberben újra megnyit az ONYX étterem Budapesten. A 2007-es nyitása óta két Michelin-csillagot szerzett étterem komoly átalakuláson ment át, idén ősszel pedig visszatér egy teljesen új koncepcióval, az ÆTHER-rel - írja a Roadster.

2020-ban elkezdődött az ONYX étterem külső és belső megújulása, a Metamorfózis. Az átalakulás hamarosan véget ér, a 4 évnyi kemény munka most befejeződik. Az ONYX új és egyedi koncepcióval tér vissza – mesélte a lapnak Niszkács Anna ügyvezető.

A tervek szerint

A legkíváncsibbak 2024 őszén, elsőként tapasztalhatják meg az ONYX élményt, jövő tavasszal pedig szélesebb körnek, többnapos nyitva tartassál is megnyitjuk a jövő éttermét. Ezzel párhuzamosan az Onyx Műhely is folyamatosan üzemel, így a két egység a jövőben összehangolt nyitvatartással várja majd a vendégeket

– mondták el.

Mint kiderült, az ONYX új koncepcióval tér vissza az egykor két Michelin-csillagos étterem helyszínére, ahol a művészet, a tudomány és a fenntartható gasztronómia összefonódásán keresztül kutatják a jövőt. Egy olyan jövőt, ahol az étel több egy étkezésnél. "Fontos a múlt, de még fontosabb a jövő, ezért nem mindegy mit teszünk a jelenben." – fogalmaztak.

JÓL JÖNNE 2,7 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 699 918 forintot igényelnél 6 éves futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 53 004 forintos törlesztővel a CIB Bank nyújtja (THM 12,86%), de nem sokkal marad el ettől az MBH Bank 53 149 forintos törlesztőt (THM 12,86%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A tulajdonosok kiemelték, hogy

2020 novemberében csupán az ONYX előző fejezete ért véget az Utolsó Vacsorával - a mostani nyitáskor azonban lesz majd „Első Vacsora” is.

A beszélgetés során azt is elárulták, hogy az étterem tere olyasmi, amihez hasonlót hazai vendéglátóhelyeken még nem láthattunk.

Címlapkép: Getty Images

Jelentem Mégsem
0 HOZZÁSZÓLÁS
Csak bejelentkezett felhasználó szólhat hozzá. Belépés itt!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél te az első!
NEKED AJÁNLJUK
Járt már homoktövis szüreten? Most megteheti! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Ősi magyar hagyományokhoz nyúlhatnak vissza vidéken: ezzel felvehetik a kesztyűt a klímakrízissel

A legeltetés szó hallatán mindenkinek többnyire az alföldi legeltetés, a puszta, a Hortobágy jut eszébe, nem pedig a Balaton, vagy az erdős-fás-dombos vidékek.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. október 20. vasárnap
Vendel
42. hét
Október 20.
Missziók Világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?