13 °C Budapest
Zamárdi, 2023. augusztus 24.Azahriah (Baukó Attila) koncertje a Strand Fesztiválon Zamárdiban 2023. augusztus 24-én. A fesztivált augusztus 23. és 26. között rendezik meg a Balaton-parti településen.MTI/Vasvári Tamás

Rendkívüli bejelentés! Visszavonul Azahriah: ezért döntött a búcsú mellett Baukó Attila

2024. október 6. 13:55

Azahriah azt ígéri, nem örökre tűnik el, de sok dolgot helyre kell tennie magában. Persze nem is egyik pillanatról a másikra vonul vissza.

Bejelentette visszavonulását Baukó Attila, ismertebb nevén Azahriah, a magyar könnyűzene közelmúltjának legsikeresebb előadója. Ezt maga a zenész jelentette be egy rövid jegyzetben, amit a Youtube-csatornájára töltött fel.

Azahriah azt mondta, nem szánja véglegesnek a visszavonulást, de azt most nem tudja megmondani, hogy mikor tér majd vissza. Mint fogalmazott, "sok dolgot helyre kell most tenni", és amikor ezekkel a dolgokkal végzett, akkor majd újra találkozhatnak vele a rajongói.

Itt az ideje megpihenni, sok dolgot helyretenni, gondolkozni, változtatni, de legfőképpen tanulni tovább és fejlődni. nemtudom mikor találkozunk legközelebb de biztosan érzem hogy az a jelenés nagyobb lesz mint bármi eddig

- fogalmazott a zenész.

Azt is hozzátette, hogy nem egyik pillanatról a másikra tűnik el, megtartja például a novemberi turnéját, mikor több európai országban is fellép.

Nov. végén jön a film/pusi koncertfilm most meg lemegy az eu tour eztán egy darabig felszívódok. szeretlek titeket

- mondta erről, és még szívhez szóló köszönetet is írt a rajongóknak:

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 18 583 438 forintot 20 éves futamidőre már 6,54 százalékos THM-el,  havi 137 058 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,68% a THM, míg a MagNet Banknál 6,76%; a Raiffeisen Banknál 7,00%, az Erste Banknál szintúgy 7,00%, az OTP Banknál pedig 8,16%. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Ōszinten hálásan köszönöm nektek az elmúlt 3 év pörgést, nagyon vigyázzatok magatokra keressétek a saját utatok és minden erőtökkel a fejlődésen legyetek és hogy szeretettel/megértéssel álljatok embertársaitokhoz

- írta búcsúüzenetében a zenész.

Azahriah a tavalyi év egyik legtöbbet hallgatott magyar zenésze, de az elmúlt években fokozatosan is egyre nagyobb volt iránta az érdeklődés. A Pénzcentrum is többször beszámolt arról, hogy például tavaly nyáron - első magyar előadóként - háromszor is megtöltötte a Puskás Arénát, a koncertekre hosszas sorban állást követően lehetett csak jegyet szerezni.

De nem csak a koncertjeivel, hanem saját ruhamárkájával is hatalmasat kaszált a fiatal énekes: a Pénzcentrum videoblogja, a CashTag elment arra a dropra, amikor maga Azi is megjelent, hogy dedikáljon a hűséges rajongóknak. Erről itt nézheted meg a videót:

címlapi kép: Vasvári Tamás, MTI/MTVA 

Jelentem Mégsem
0 HOZZÁSZÓLÁS
Csak bejelentkezett felhasználó szólhat hozzá. Belépés itt!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél te az első!
NEKED AJÁNLJUK
Az Ötöslottó nyerőszámai a 40. héten

Ezen a héten is élőben közvetítettük az Ötöslottó sorsolását. Lássuk, elvitték-e a fél éve halmozódó főnyereményt, amely már 5 milliárd 935 millió forint volt ezen...

A Hatoslottó nyerőszámai a 39. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2024/39. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten sem volt telitalálat, így a 40. héten több mint egy milliárd lesz a főnyeremény.

Járt már homoktövis szüreten? Most megteheti! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Ősi magyar hagyományokhoz nyúlhatnak vissza vidéken: ezzel felvehetik a kesztyűt a klímakrízissel

A legeltetés szó hallatán mindenkinek többnyire az alföldi legeltetés, a puszta, a Hortobágy jut eszébe, nem pedig a Balaton, vagy az erdős-fás-dombos vidékek.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. október 6. vasárnap
Brúnó, Renáta
40. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. október 6. 16:09