33 °C Budapest
Mikrofon a színpadon a nézőtér hátterében

Kitálalt Marics Peti: komoly dolog derült ki a koncertjeikről, ezt eddig senki sem tudta

2024. június 26. 21:06

Szinte lélegzetvételnyi ideje sincs Marics Petinek, a ValMar együttes tagjának, a nyár most is pörgésről és a feladatokról szól.

Műsorvezetőként is megcsillogtathatta a tehetségét nemrég Marics Peti, zsűritagként közben a Megasztárban foglal helyet, illetve a Demjén Ferenc életéről szóló 'Hogyan tudnék élni nélküled?' című filmben is szerepel majd, amit az év végén mutatnak be.

A fiatal sztárzenész a Hot! magazinnak mesélt arról, hogy szinte pihenni sincs ideje, de nagy megtiszteltetésnek vette a felkérést.

Nagy tisztelettel fogadtam, amikor a producer, Ki­rá­dy Attila felkért a Demjén-film egyik szerepére. Nem vagyok kiforrott színész, de Attilával már dolgoztunk együtt, így ismertük egymást korábbról. Teljesen más a munkamorálom egy filmnél, mint egy klipnél. Mindenhol megpróbálok céltudatosan és produktívan dolgozni, de itt mégis van egy több száz fős stáb, amelynek a munkája függ attól, hogy szórakozok vagy hülyéskedek éppen. Ilyenkor én sem engedem meg magamnak, hogy rajtam csússzanak el a dolgok. Őszintén megvallva, hiányzik a forgatás, mert szuper hangulatban telt

- fogalmazott a VALMAR együttes egyik fele. Azt is elmesélte, hogy azért mindent ő sem vállal el, viszont így is kevés ideje jut a pihenésre.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Rengeteg olyan ajánlatot kaptam az utóbbi időben, amikre nem lehetett nemet mondani, legyen az a Hogyan tudnék élni nélküled? vagy a Megasztár, de akár reklámfelkérések is, amelyeket egyáltalán nem bántam meg, noha az utóbbi időben többször éreztem azt, hogy túlhajszolom magam. Ezért a jövőben mindenképpen odafigyelek arra, hogy a mennyiség helyett csak a minőséget nézzem. Most egy húzósabb időszakot élek meg. Közeledik a nyár, a fesztiválszezon, azonkívül mostanában sokszor ingáztam az ország legtávolabbi pontjai között a forgatás és a koncertek miatt, ezért ritkán találkoztam az alvás fogalmával. Inkább az ősz lesz a nyugodtabb időszak, hiszen már csak zenekaros felkéréseket vállalunk a ValMarral, ezért akkor lesz lehetőség pihenni, addig pedig nyomni kell ezerrel

- mesélte Marics Peti.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. június 29. szombat
Péter, Pál
26. hét
Június 29.
Nemzetközi Duna-nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem