Elmaradtál a számlákkal? Most Te is kérhetsz részletfizetést

Pénzcentrum
2012. március 13. 16:30

A hosszú távú számlafizetési nehézséggel küzdő ügyfelek megsegítésére kiszélesíti az E-ON azoknak az ügyfeleknek a körét, akik részletfizetést igényelhetnek - olvasható a társaság közleményében.

A társaság döntése szerint az akció keretén belül, az igénylési feltételek könnyítésével, kiszélesítik azoknak az ügyfeleknek a körét, akik részletfizetést igényelhetnek. Ezt a március 15. és június 15. között igényelhető méltányossági részletfizetési lehetőséget a lakossági fogyasztóinak ajánlja fel a társaság, melynek igénybevételével az érintett ügyfelek könnyebben rendezni tudják tartozásukat.

A méltányossági részletfizetési lehetőség nem csak azoknak az ügyfeleknek jelent segítséget, akik ezen akció keretében az eddigi 4 hónapnál hosszabb időre kaphatnak részletfizetési lehetőséget, hanem azoknak is azonnali segítséget nyújt, akik közvetlenül kikapcsolás előtt állnak. Amennyiben a kikapcsolás előtt álló ügyfelek lejárt esedékességű tartozásuk 50 százalékát egy összegben megfizetik, a fennmaradó részre a szolgáltató 3 havi részletfizetési lehetőséget biztosít.

 

Ősi magyar hagyományokhoz nyúlhatnak vissza vidéken: ezzel felvehetik a kesztyűt a klímakrízissel

A legeltetés szó hallatán mindenkinek többnyire az alföldi legeltetés, a puszta, a Hortobágy jut eszébe, nem pedig a Balaton, vagy az erdős-fás-dombos vidékek.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 23. hétfő
Tekla
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?