11 °C Budapest
Moszkva, 2022. március 1.Vlagyimir Putyin orosz elnök látogatást tesz a moszkvai Hrunicsev Ûrközpontban 2022. február 27-én. Putyin február 24-én rendelte el katonai mûvelet végrehajtását Ukrajnában.MTI/AP/Kreml/Szputnyik/Pool//Szergej Gunyejev

Elképesztő luxusban él Putyin két eltitkolt kisfia: külön személyzetük van, egy birtokra vannak bezárva

2024. szeptember 5. 13:28

Vlagyimir Putyin eltitkolt gyermekei, Ivan és ifjabb Vlagyimir fényűző elszigeteltségben élnek, ahol magánrezidenciák, jachtok és magángépek biztosítják számukra a luxust. A gyerekeket egy egész személyzet, köztük testőrök és külön tanárok veszik körül, hogy minden igényüket kielégítsék. Ritkán találkoznak más gyerekekkel és szüleikkel, életük szigorú titoktartás mellett zajlik.

Vlagyimir Putyin és Alina Kabajeva két eltitkolt fia, Ivan és ifjabb Vlagyimir rendkívül elszigetelten élnek, egyik rezidenciáról a másikra költöznek, és jachtokon, valamint magánrepülőgépeken utaznak. Az orosz elnök testőrei védik és külön tanárok oktatják őket, nagyon kevés kapcsolatot tartanak fenn a kortársaikkal és ritkán látják szüleiket – derül ki a dossier.center nevű oknyomozó portál cikkéből, amelyet a hvg.hu szúrt ki.

A kilencéves Ivan és az ötéves ifjabb Vlagyimir mellett egy nagy létszámú személyzet dolgozik, beleértve sofőröket, testőröket, tanárokat, szakácsokat, pilótákat, edzőket és pincéreket. Az oknyomozó portál egyik forrása szerint a gyerekek idejük nagy részét a Novgorodhoz közeli Valdaj Nemzeti Parkban lévő elnöki rezidencián töltik. Az oktatásuk angol és német nyelven zajlik, emellett zenét tanulnak, de a tanárok közvetlenül nem érintkezhetnek a szülőkkel – ha valamilyen kérdés merül fel, azt csak a család titkárain keresztül rendezhetik.

Putyint állítólag zavarja, hogy Ivan jobban kedveli az amerikai Disney-filmeket a szovjet rajzfilmek helyett, ugyanakkor beleegyezett, hogy fiaiknak számos Lego készletük és több iPad-jük is legyen tanuláshoz és játékhoz. A fiúk rendszeresen úsznak, Ivan tornázik, jégkorongozik, és néha az apjukkal is közösen játsszák ezt a sportot. A rezidencián két póni, nyulak és egy bernáthegyi kutya is szórakoztatja a gyerekeket, a kutyára állandó felügyeletet biztosítanak két kinológus és egy testőr. A személyzetet igen jól megfizetik: az egyik tanár például a szállás és a teljes ellátás mellett havonta 7700 eurót kap, ami kb 3 millió forintnak felel meg, neki  vállalnia kellett, hogy amíg állásban van, nem hagyja el a rezidencia területét.

A rezidencián minden közlekedés autóval történik, és a személyzetnek megtiltották, hogy gyalog járjanak a birtokon. A nap reggel 8-9 óra körül kezdődik közös reggelivel, amit a nevelőkkel fogyasztanak el. Ezt 30-45 perces tanórák követik, majd játék következik. Ünnepnapokon néhány más gyerek is ellátogat a rezidenciára, főként Kabajeva barátainak gyerekei, de csak szigorú egészségügyi karantén után léphetnek be.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 18 990 380 forintot 20 éves futamidőre már 6,54 százalékos THM-el,  havi 139 249 forintos törlesztővel fel lehet venni a K&H Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az UniCredit Banknál szintén 6,54% a THM, míg a CIB Banknál 6,68%; a Raiffeisen Banknál 6,79%, az Erste Banknál 6,89%, az OTP Banknál pedig 7,84%. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

A dossier.center oknyomozó riportja azután jelent meg, hogy hírek szerint Kabajeva és Putyin már nincsenek együtt, és a 71 éves orosz elnöknek állítólag új barátnője van, a 39 éves Jekatyerina Mizulina, egy orosz szenátornő, Jelena Mizulina lánya.

Címlapkép: Szergej Gunyejev, MTI/MTVA 

Jelentem Mégsem
1 HOZZÁSZÓLÁS
Csak bejelentkezett felhasználó szólhat hozzá. Belépés itt!
TolllerBela
1 hete
Fülledt, bizánci erotika. Nem tart örökké, szegény srácokat a következő diktátor eltünteti, vagy mehetnek külföldre, mint a korábbi, nagynevű famíliák szerencsétlen gyermekei. Az oroszoknak sohsem jön meg, ami nincs !
0
0
NEKED AJÁNLJUK
Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 16. hétfő
Edit
38. hét
Szeptember 16.
Az ózon világnapja
Szeptember 16.
A hangzáskultúra napja
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. szeptember 15. 21:03