19 °C Budapest
Budapest, 2022. november 12.A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. irodája a River Estate Irodaházban a fõvárosban a XIII. kerületben,  a Váci úton. A cég elõdje az EPA-HCS Kft. volt, melyet 1994-ben alapított Teszári Zoltán romániai magyar vállalkozó. Tulajdonosa Magyarországon a 4iG, Romániában az RCS&RDS konzorcium, mely a holland bejegyzésû Digi Communications N.V. leányvállalata, ami 2017 óta van a bukaresti tõzsdén.MTVA/Bizományosi: Róka László ***************************Kedves Felhasználó!Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Fontos változás jön a Diginél: több százezer előfizetőt érint

2024. augusztus 12. 17:44

Ősztől megváltozik a Digi számlázási gyakorlata - írja a HWSW.

2024 novemberétől a Digi Távközlési Kft. módosítja eddigi számlázási gyakorlatát, amely több százezer előfizetőt érint majd. Az új rendszer szerint az előfizetőknek a tárgyhónapban kell megfizetniük a havi előfizetési díjat.

A 4iG sajtóosztálya közölte, hogy a DIGI Távközlési Kft. szakaszosan áll át az új számlázási rendre. Ennek értelmében egyes ügyfélcsoportok szeptemberben, míg mások októberben nem kapnak számlát. Az ezekben a hónapokban keletkezett havi forgalmi díjak a következő havi számlában lesznek feltüntetve. A szolgáltató tájékoztatta ügyfeleit a változásról és az átállás ütemezéséről.

Az új rendszer lényege, hogy novembertől az előfizetők nem fizetik majd ki előre a következő havi előfizetés díját, ugyanakkor a tárgyhót megelőző forgalmi díjat továbbra is utólag kell rendezniük. Emellett változik a számlák kifizetésének ideje is: az egységes fizetési határidő mostantól minden hónap 20. napjára módosul.

Fontos tudni, hogy ennek következtében egyes előfizetők szeptemberben, mások pedig októberben nem kapnak majd számlát. A következő hónapban viszont egyszerre kell kifizetniük mindkét hónap díjait, ami magasabb összeget jelent majd – tájékoztatta ügyfeleit a szolgáltató.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Az átállás célja, hogy egyszerűsítse és átláthatóbbá tegye a számlázási folyamatokat mind az ügyfelek, mind pedig a szolgáltató számára.

Címlapkép: MTVA/Bizományosi: Róka László

 

NEKED AJÁNLJUK
Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 10. kedd
Nikolett, Hunor
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?