Milliárdos bakiparádé - Ki lett az aranyérmes?

Pénzcentrum
2006. július 26. 05:30

Napról-napra lehet olvasni az orosz milliárdos, Roman Abramovics a Chelsea felvirágoztatásában betölött szerepéről, érdemes azonban megnézni, mennyibe is került ez a befektetés. Brit lapok számszerűsítették, hogy az átigazolásokon az elmúlt 3 szezon során 53.15 millió fontot bukott a klub, azaz a tulajdonos. (A Chelsea vállalkozásként jelenleg veszteséges, hiszen a sztárgázsikat egyelőre nem fedezik a bevételek.)

Lássuk, milyen áldozatokat követelt a 2 bajnoki arany!

Az összeg nagyságrendjének érzékeltetésére megjegyezzük, hogy az Arsenal fele ennyit sem költött átigazolásokra ugyanezen 3 év alatt!

Az elmúlt napok emlékezetes eseményei közé tartozik, hogy a 17 millió fontért megvett Damien Duffot 5 millióért adták el a Newcastle-nek, míg a 8 millióért vásárolt Del Hornot alig egy évvel érkezése után 4.8 millióért adták el a Valencia-nak.

Szintén emlékezhetünk arra, hogy a korábban 15 millióért vett Veron ingyen igazolt az Interhez, míg a kokainos Mutuért 15.8 millió fontot fizettek, aztán kirúgták.

Az eddigi egyetlen nyereséges játékos-tranzakcióért Kezman felelős, akit 5 millióért vettek, ám miután nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, 5.3 millióért továbbadták.
Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 16. hétfő
Edit
38. hét
Szeptember 16.
Az ózon világnapja
Szeptember 16.
A hangzáskultúra napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?