Beautiful landscape about the Danube river and greenery from Visegrad town in Hungary in Europe.

Közeleg a nyitás: itt tart jelenleg a márciusban kigyulladt visegrádi hotel felújítása

2024. július 26. 14:18

Szépen halad a visegrádi Hotel Silvanus felújítása, a tervek szerint ősz végén ki is nyitnak. A hotel vezetősége lapunkkal azt közölte, hogy a hotel újra tető alatt van, így "végre elkezdődhet a szobák újjáépítése a negyedik emeleten, az új villamoshálózat kiépítése és a gépészet-, valamint az összes emelet és egyéb belső helyiségek helyreállítása is".

Ahogy arról márciusban a Pénzcentrum is beszámolt, kigyulladt a Hotel Silvanus épülete Visegrádon. Az elektromos tűz során a negyedik emelet kigyulladt, a lángokat még aznap délelőtt sikerült megfékezniük a tűzoltóknak. A hotel épületére azonban nagy felújítás várt ezután: a tetőszerkezetet is helyre kellett állítani, illetve a belső tereket is a tűz után. Akkor a vezetőség azt közölte, átmenetileg bezárnak a helyreállítás idejére, legkorábban fél év múlva nyitnak ki újra. Most lapunk rákérdezett, mikor várható a Hotel Silvanus újranyitása, illetve hogy áll a felújítás.

Pintér Róbert, a hotel üzemeltetési igazgatója lapunk érdeklődésére közölte: "A tűzesetben megsemmisült negyedik emelet romeltakarítása befejeződött, ácsaink kiváló munkájának köszönhetően a hotel újra tető alatt van. Végre elkezdődhet a szobák újjáépítése a negyedik emeleten, az új villamoshálózat kiépítése és a gépészet-, valamint az összes emelet és egyéb belső helyiségek helyreállítása is."

Munkatársainkkal nap mint nap azon dolgozunk, hogy minél előbb újra fogadhassuk vendéget, erre -  úgy látjuk most - ősz végétől lesz esélyünk. Jelenleg az épület és a megmaradt berendezések állagmegóvása kiemelt szerepet kap. Alig várjuk, hogy következő üzenetünkben már a helyreállított belső terekről számolhassunk be!

- válaszolta Pintér Róbert.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Ilyen zseniális ötletekről pitchelnek majd a fiatalok a kezdő vállalkozóknak szóló verseny döntőjében

72 csapat regisztrált arra a befektetői pitch versenyre, amelynek döntőjét augusztus 3-án rendezik Budapesten a IV. Mindset Meetup keretében.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 7. szombat
Regina
36. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. szeptember 7. 19:17