Budapest / Magyarország - 2020. március 9: Wizz Air Airbus A320 HA-LPO típusú utasszállító repülőgép érkezése és leszállása a Budapest Airport repülőtérre.

Elhárultak a problémák a Wizz Airnél: ezt közölte a légitársaság

2024. július 20. 08:50

„A Wizz Air megerősíti, hogy a légitársaság kollégáinak erőfeszítéseit követően a nemzetközi informatikai partnerénél jelentkező szolgáltatói probléma megoldódott, online rendszerei újból megfelelően működnek" - közölték a pénteki globális informatikai leállást, mely a légitársaságot is érintette.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, július 19-én hajnalban egy informatikai hiba okozott fennakadásokat világszerte, érintette a repülőtereket, bankokat is. A Budapest Airport pénteken délelőtt azt közölte: az Eurowings, Ryanair, Turkish Airlines és Wizz Air járatait érinti a hiba, ezért több légitársaság manuálisan végzi az utasfelvételt. A Wizz Air akkor azt közölte: jelenleg nem elérhető weboldala és mobilalkalmazása sem; továbbá foglalási rendszerük sem működik. Pénteken éjjelre azonban elhárultak a problémák.

A Wizz Air megerősítette, hogy a nemzetközi informatikai partnerénél jelentkező szolgáltatói probléma megoldódott, online rendszerei újból megfelelően működnek. "A légitársaság irányelvei szerint a járattörlésben érintett utasok automatikus visszatérítést kapnak: a rendszer a járatuk indulását követő 24 órán belül a viteldíj 120 százalékát küldi meg nekik WIZZ-pontban. Emellett a Wizz Air utasai a hivatalos weboldalon, valamint a mobilalkalmazáson keresztül átfoglalhatják járatukat vagy kérhetik a viteldíj 100 százalékának készpénzes visszatérítését is" - közölte a légitársaság.

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Ilyen zseniális ötletekről pitchelnek majd a fiatalok a kezdő vállalkozóknak szóló verseny döntőjében

72 csapat regisztrált arra a befektetői pitch versenyre, amelynek döntőjét augusztus 3-án rendezik Budapesten a IV. Mindset Meetup keretében.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 5. csütörtök
Viktor, Lõrinc
36. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?