16 °C Budapest
Szófia, Bulgária - 2018. július 29: Az Apple Pay egy egyszerű és biztonságos nfc fizetési módszer.

Nagy bejelentést tett a Revolut: sok ezer magyar ügyfelet érint, nagy változások készülnek

2024. október 28. 11:28

A Revolut bejelentette, hogy 2025-ben is folytatja a partnerségét a Sziget Fesztivállal,  és ismét a rendezvény hivatalos banki és fizetési partnere lesz. A 2024-es sikeres integráció után a Revolut Pay továbbra is zökkenőmentes és biztonságos fizetési megoldásokat kínál majd, lehetővé téve a gyors tranzakciókat közvetlenül a Revolut alkalmazáson keresztül, hogy a fesztiválozók még inkább a bulira koncentrálhassanak.

A Revolut közleményében az is szerepel, hogy Revolut Stage is visszatér a Szigetre, és ismét alkalmat fog adni a fesztiválozóknak arra, hogy a nemzetközi szupersztárok és a helyi fellépők felejthetetlen koncertjeiket élvezhessék. 

A Bank of Play koncepcióval összhangban a Revolut izgalmas promóciókat és exkluzív ajánlatokat hoz a felhasználóknak, valamint egy különleges, új ügyfeleknek szóló 20 eurós bónuszt, meg izgalmas aktivitásokat a Revolut Booth-nál.

A Revolut arra biztatja a fesztiválozókat, hogy figyeljék az  ajánlatainkat a közeljövőben, mivel folyamatosan érkeznek az exkluzív promóciók az ügyfeleink számára, valamint azoknak, akik a Revolut Pay szolgáltatással fizetnek – ez egy olyan fizetési megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a Revolut ügyfelek egy kattintással közvetlenül a számlájukról fizessenek. A meglévő és új felhasználók egyaránt számos olyan előnyre számíthatnak, amelyek a Sziget fesztiválélmény gazdagítására készültek.

A Revolut Pay sikeres integrációját követően a 2024-es Sziget Fesztiválon, ahol több mint 25 ezer tranzakció és 2,3 milliárd forint értékű fizetés történt, a Revolut 2025-ben is szorosan együtt fog működni a fesztivállal, hogy továbbra is egyszerű és biztonságos fizetési élményt nyújtson. A Revolut Pay segítségével a fesztiválozók gyors és egyszerű fizetéseket végezhetnek közvetlenül a Revolut alkalmazáson keresztül, amely minden tranzakciót zökkenőmentessé tesz.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A Revolut különleges ajánlattal is várja az új felhasználókat. Elég regisztrálni, elvégezni az első legalább 1 eurós fizetést, és 20 eurós bónuszt kapnak. Ez az ajánlat minden új felhasználó számára nyitva lesz, akik a Sziget Fesztivál kapcsán hozzák létre a fiókjukat, így egy jó lehetőséget kínál arra, hogy megismerjék a Revolut szolgáltatásait.

Címlapkép: Getty Images

Jelentem Mégsem
0 HOZZÁSZÓLÁS
Csak bejelentkezett felhasználó szólhat hozzá. Belépés itt!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél te az első!
NEKED AJÁNLJUK
Járt már homoktövis szüreten? Most megteheti! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Ősi magyar hagyományokhoz nyúlhatnak vissza vidéken: ezzel felvehetik a kesztyűt a klímakrízissel

A legeltetés szó hallatán mindenkinek többnyire az alföldi legeltetés, a puszta, a Hortobágy jut eszébe, nem pedig a Balaton, vagy az erdős-fás-dombos vidékek.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. október 28. hétfő
Simon, Szimonetta
44. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?