21 °C Budapest
Fiatal nő pihen a kanapén otthon, és igény szerinti videókat néz a tévéjén, szórakoztató koncepció

Az ősszel együtt megérkezett a SkyShowtime új előfizetése is: ezt tudja és ennyibe kerül

2024. október 8. 14:03

A SkyShowtime bejelentette az új Prémium előfizetési csomagjának bevezetését, amelyet a már meglévő Standard előfizetés reklámokkal és Standard (korábbi nevén Standard Plusz) csomagok mellett kínál.

A SkyShowtime bejelentette az új Prémium előfizetési csomagjának bevezetését, amelyet a már meglévő Standard előfizetés reklámokkal és Standard (korábbi nevén Standard Plusz) csomagok mellett kínál. A SkyShowtime Prémium csomagja október 29-én a SkyShowtime összes, több mint 20 piacán egyidejűleg lesz elérhető, többek között Albániában, Andorrában, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Csehországban, Dániában, Észak-Macedóniában, Finnországban, Hollandiában, Horvátországban, Koszovóban, Lengyelországban, Magyarországon, Montenegróban, Norvégiában, Portugáliában, Romániában, Spanyolországban és Svédországban, Szerbiában, Szlovákiában és Szlovéniában.

A Prémium csomag reklámmentes, és megfizethető áron nyújt hozzáférést a SkyShowtime összes hollywoodi sikerfilmjéhez, az új és exkluzív sorozatokhoz, valamint a helyi gyártású produkciókhoz. A Prémium csomagban egy továbbfejlesztett szolgáltatás is található, ami magasabb szintre emeli a filmezés élményét az előfizetők számára.

A Prémium csomag ára 3 999 Ft, a Standard csomagé 2 799 Ft, a Standard előfizetés reklámokkal csomag ára pedig 1 999 Ft.

A filmek és sorozatok akár egyszerre öt eszközön is nézhetők és 100 filmet és sorozatot is letölthetnek az offline megtekintéshez. A csomag része továbba, hogy az előfizetők elmerülhetnek a 4K UHD-ben elérhető  SkyShowtime-műsorok választékában.

JÓL JÖNNE 2,7 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 699 918 forintot igényelnél 6 éves futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 53 004 forintos törlesztővel a CIB Bank nyújtja (THM 12,86%), de nem sokkal marad el ettől az MBH Bank 53 149 forintos törlesztőt (THM 12,86%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Újonnan elérhető kínálatba tartozik például:  A Quiet Place: Day One (Hang nélkül: Első nap), Landman (Az olajügynök), Lioness (2. évad), Mamen Mayo, Schmeichel, Śleboda, The Agency, The Darkness, The Day of the Jackal (A Sakál napja), The Fall Guy (A kaszkadőr) és a Yellowstone (5. évad B rész).

Címlapkép: Getty Images

Jelentem Mégsem
0 HOZZÁSZÓLÁS
Csak bejelentkezett felhasználó szólhat hozzá. Belépés itt!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél te az első!
NEKED AJÁNLJUK
Az Ötöslottó nyerőszámai a 40. héten

Ezen a héten is élőben közvetítettük az Ötöslottó sorsolását. Lássuk, elvitték-e a fél éve halmozódó főnyereményt, amely már 5 milliárd 935 millió forint volt ezen...

Járt már homoktövis szüreten? Most megteheti! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Ősi magyar hagyományokhoz nyúlhatnak vissza vidéken: ezzel felvehetik a kesztyűt a klímakrízissel

A legeltetés szó hallatán mindenkinek többnyire az alföldi legeltetés, a puszta, a Hortobágy jut eszébe, nem pedig a Balaton, vagy az erdős-fás-dombos vidékek.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. október 8. kedd
Koppány
41. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2024. október 8. 15:02