21 °C Budapest
Cheerful man in his 50s watching a film on computer, smiling, sitting on comfortable sofa, connections, technology, active seniors

Elképesztő sorozatokkal dobbant a SkyShowtime: ezeket tényleg kár lenne kihagyni

2024. szeptember 17. 22:06

A SkyShowtime új és exkluzív alkotások érkezését jelentette be, amelyek idén és jövőre jelennek meg a streamingplatform kínálatában.

Az Oscar-jelölt forgatókönyvíró, Taylor Sheridan által jegyzett sorozatok egyre bővülő gyűjteményét illetően a SkyShowtime megerősítette, hogy a Yellowstone-eposz következő fejezete a The Madison című sorozat lesz a Yellowstone-univerzumban, főszerepben a háromszoros Oscar-jelölt, Golden Globe-díjas és Emmy-jelölt Michelle Pfeifferrel. A nagy sikerű előzménytörténet, az 1923, amelynek második évadában Harrison Ford és Helen Mirren játsszák a főszerepet, szintén elérhető lesz az előfizetők számára. A sorozatban a Dutton család olyan új kihívásokkal néz szembe a 20. század elején, mint a növekvő nyugati terjeszkedés, a szesztilalom és a nagy gazdasági világválság. Emellett a nézők nemsokára láthatják a Yellowstone 150 című új dokumentumfilmet is, amelyben Kevin Costner bejárja a Yellowstone Nemzeti Parkot, és bemutatja azokat az eseményeket, amelyek a park természetvédelmi területté való nyilvánításához vezettek.

Egy másik nagy kedvenc is felbukkan a kínálatban, a Yellowjackets 3. évad. A sorozat egy tehetséges középiskolai lányokból álló focicsapatról szól, akik túlélnek egy repülőgép-szerencsétlenséget a kanadai vadon mélyén. A Star Trek: Strange New Worlds szintén visszatér a 3. évaddal. A sorozat azokat az éveket mutatja be, amikor Christopher Pike kapitány kormányozta a U.S.S. Enterprise űrhajót.

A SkyShowtime platformjára érkező exkluzív sorozatok közé tartozik a The Agency (Az ügynökség), egy 10 részes politikai thriller, amelynek főszereplője a kétszeres Oscar-jelölt Michael Fassbender, vezető producere pedig George Clooney. A Le Bureau des Legendes (A legendák hivatala) című nagy sikerű francia drámán alapuló sorozat Martian, egy titkos CIA-ügynök történetét követi nyomon, aki azt a parancsot kapta, hogy adja fel a titkos életét, és térjen vissza londoni állomására. Ám amikor hátrahagyott szerelme újra feltűnik, érzelmeik újra fellángolnak. Karrierje, valódi identitása, küldetése és szíve vágyai között nagy csata dúl, a nemzetközi cselszövés és kémkedés halálos játszmájába hajszolva mindkettőjüket. A sorozatban olyan színészek szerepelnek, mint Richard Gere, Jeffrey Wright, Jodie Turner-Smith, John Magaro és Katherine Waterston.

A csatorna újdonságai között megtalálható a Lockerbie: A Search for Truth, című ötrészes minisorozat, amely az 1988-as Lockerbie-katasztrófa mélyére ás. A tragédiában 259 utas vesztette életét a személyzettel együtt, amikor a Pan Am 103-as járata 38 perccel a felszállás után felrobbant Lockerbie felett, és további 11 lakos akkor halt meg, amikor a repülőgép a csendes skót kisvárosra zuhant. A katasztrófát követően és lánya, Flora halála után dr. Jim Swire szakértőt (Colin Firth) jelölik ki, hogy legyen az egyesült királyságbeli áldozatok családjainak szóvivője, akik a tények feltárását és igazságszolgáltatást követelnek. Jim embert próbáló utazásra indul kontinenseken és megosztott politikai csatamezőkön át, amely nemcsak a lelki stabilitását, a családját és az életét veszélyezteti, de teljes mértékben aláássa az igazságszolgáltatásba vetett hitét is.

Továbbra is elkötelezettek a helyi programkínálat bővítése iránt, ezért folyamatosan finanszíroznak saját gyártású filmeket és sorozatokat, illetve törekednek a helyi alkotások beszerzésére. Egy spanyol sorozat, A Recipe for Murder a saját gyártású alkotások gyűjteményének legújabb tagja. A neves dokumentumfilmes, Jose Gomez ötrészes sorozata a kolumbiai sebész, Edwin Arrieta erőszakos haláláról szól, amely egy nyugodt thaiföldi szigeten történt, és elkövetője a YouTube-videóiról is ismert, 29 éves feltörekvő szakács, Daniel Sancho. A dokumentumfilm a SkyShowtime-on megjelent helyi alkotások gyűjteményét gyarapítja, amelyben olyan produkciók szerepelnek, mint a Mamen Mayo, a Schmeichel, Langer és a Śleboda.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A csatorna bejelentette a Happy Face című alkotás érkezését is, amelyet Melissa Moore igaz története, az iHeartPodcasts and Moore nagy sikerű podcastje, a Happy Face, valamint a Shattered Silence című önéletrajzi könyv ihletett. A sorozatban az Emmy-díjra és kétszeres Golden Globe-díjra jelölt Dennis Quaid alakítja a címszereplőt, a „Happy Face” néven elhíresült sorozatgyilkost, aki mosolygós arcokat rajzolt a helyszíni bizonyítékokra, hogy bűneivel kérkedjen.

A  legkedveltebb reality sorozatokkal is bővítik gyűjteményüket. Októbertől a következő sorozatok érkeznek a platformra:

  • Below Deck,
  • Catfish: The TV Show,
  • Ex on the Beach,
  • Keeping Up With The Kardashians,
  • Million Dollar Listing (Los Angeles és New York),
  • válogatás a The Real Housewives sorozatból, MTV Cribs, a Teen Mom (Tini mamik) sorozat,
  • a Top Chef és
  • a Vanderpump Rules.

Címlapkép: Getty Images

Jelentem Mégsem
0 HOZZÁSZÓLÁS
Csak bejelentkezett felhasználó szólhat hozzá. Belépés itt!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél te az első!
NEKED AJÁNLJUK
Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 19. csütörtök
Vilhelmina
38. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?