14 °C Budapest
Sanghaj, Kína - 2023. július 30: X (új Twitter), Threads, Facebook, YouTube, Instagram, WeChat, WhatsApp. Douyin(TikTok) és Sina Weibo alkalmazás ikonjai. Válogatott online közösségi média szoftver márkák

Súlyosan megdrágul rengeteg magyar kedvenc streaming programja: ezt nem láttuk jönni

2024. augusztus 23. 16:32

Jelentős drágulással kell számolniuk azoknak, akik szeretnének reklám nélkül YouTube-ot nézni. Október 6-tól ugyanis 2 690 forintról 4 790-re ugrik a YouTube Premium ára - írja a Blikk.

Október 6-tól 2 690 forint helyett 4 790 forintot kell fizetnie azoknak, akik YouTube Prémiumot használnak. A cég a drágulással kapcsolatban azt írta: muszáj volt megemelniük az árat „annak érdekében, hogy továbbra is el tudják látni feladatukat”.

Nem volt könnyű meghoznunk ezt a döntést, de ez lehetővé teszi majd számunkra, hogy folytassuk a Premium szolgáltatás fejlesztését

– olvasható a cég levelében.

A körülbelül 78 százalékos áremelés egészen extrém az eddigi streamingszolgáltatós drágulások között is. Korábban a Pénzcentrum is beszámolt róla, hogy szeptembertől árat emel például a Netflix is, ahol eddig 3 490 forint volt a standard előfizetés, szeptember 19-től 3 990 forint lesz. A Basic csomag ára marad 2 890 forint havonta, a Prémiumé pedig 5 090.

 
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 36. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2024/36. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten sem volt telitalálat, így a 37. héten már 600 millió forintért játszhatnak majd a játékosok.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 13. péntek
Kornél
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?