22 °C Budapest
Óriási a felháborodás Azahriah szeptemberi koncertje miatt: idegesek a rajongók, sokan reklamálnak

Óriási a felháborodás Azahriah szeptemberi koncertje miatt: idegesek a rajongók, sokan reklamálnak

2024. augusztus 15. 17:11

Pár óra alatt ismét teltházas lett Azahriah budapesti koncertje. Baukó Attila szeptember elején a Budapest Parkban áll majd színpadra és ahogy az a korábbi tapasztalatok alapján megjósolható volt, ezúttal is több ezren próbáltak meg bejutni a felkapott előadó fellépésére. Még a húzós árak sem rettentették el a rajongókat, akik közül nagyon sokan úgy néz ki, lemaradnak a buliról- írja a Blikk. 

Azahriah szeptemberi budapesti koncertje a Budapest Parkban néhány óra alatt teltházas lett, ami jól mutatja a fiatal előadó iránti hatalmas érdeklődést. A jegyeket kedd reggel kezdték árusítani, és 4,5 óra alatt el is fogytak, így körülbelül 12 ezer rajongó biztosította a helyét a koncertre, annak ellenére, hogy a legolcsóbb belépő is közel 15 ezer forintba került.

Azahriah népszerűsége nemcsak Magyarországon, hanem külföldön is egyre nagyobb: augusztusban Skóciában is teltházas koncertet adott. Korábban a Sziget fesztiválos fellépésére még New Yorkból is érkeztek rajongók, hogy láthassák az előadót. A mostani budapesti koncert iránti óriási érdeklődés sem meglepő, hiszen Azahriah májusban három egymást követő teltházas koncertet adott a Puskás Arénában is.

Annak ellenére, hogy a jegyárak magasak voltak, a rajongók körében nagy volt a kereslet. Azonban sokan nem jutottak belépőhöz, ami némi elégedetlenséget szült, főleg a magas árak és a gyors eladás miatt.

Címlapkép forrása: MTI/Balogh Zoltán

NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 36. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2024/36. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten sem volt telitalálat, így a 37. héten már 600 millió forintért játszhatnak majd a játékosok.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 11. szerda
Teodóra
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?