Budapest, 2022. november 11.Sárközi Ákos, a Michelin Guide francia étteremkalauz által idén egy csillaggal kitüntetett budapesti Borkonyha executive séfje az étterem elõtt 2022. november 11-én.MTI/Balogh Zoltán

Sokkoló döntést hozott az RTL: azonnal lecserélték Sárközi Ákost, mi történhetett?

2024. augusztus 14. 09:44

A napokban kezdődött el A Konyhafőnök tizenegyedik évadának forgatása, immár Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf nélkül. Kiderült, nem önszántából távozott, néhány héttel ezelőttig úgy tudta, idén is számolnak vele. 

A napokban kezdődött el A Konyhafőnök tizenegyedik évadának forgatása, ám mint a Blikk megtudta: Sárközi Ákos Michelin-csillagos séfet kirakták az RTL-es produkcióból.

A produkció egyik munkatársa név nélkül arról beszélt: az évek óta zsűritag és mentor Sárközi Ákos helyét egy másik nagy nevű séf veszi át. Kiderült, a sztárséf nem önszántából távozott a műsorból, nagyon szerette és szívvel-lélekkel csinálta, néhány héttel ezelőttig úgy tudta, idén is számolnak vele. A produkció azonban végül máshogy döntött, ami érzékenyen érintette és teljesen váratlanul érte - mesélte a lap forrása.

A sztárséf 2016-ban a műsor negyedik évadában szerepelt először, a hatodik évadtól a zsűri állandó tagja lett, közben az RTL több további műsorában is szerepet kapott. A lap a csatornát is megkereste a döntéssel kapcsolatban, de ők nem akarták kommentálni a híreket.

Címlapkép: Balogh Zoltán, MTI/MTVA

NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 36. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2024/36. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten sem volt telitalálat, így a 37. héten már 600 millió forintért játszhatnak majd a játékosok.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 11. szerda
Teodóra
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?