Érett férfiak ülnek otthon a kanapén és nézik a focimeccset.  Ő használja az okos telefon sportfogadásra .

8400 forintból 15,5 millió: így lehetett könnyedén megtollasodni az Olimpián

2024. augusztus 12. 22:03

Teljesítette a sportfogadói elvárásokat a magyar csapat azzal, hogy hat arany-, hét ezüst- és hat bronzéremmel zárta a versenyeket, így gyakorlatilag megismételte a tokiói szereplését. A fogadók körében népszerű volt az Olimpia, különösen magyar érdekeltségű csapatsportokra fogadtak sokan - olvasható a Szerencsejáték Zrt. közleményében.

A magyar olimpiai csapat által megszerzett 19 érem beváltotta a fogadói reményeket, ugyanis az „Érmek száma – 18,5” fogadási lehetőség esetében a Tippmixen megtett tippek 95 százaléka várt legalább ennyi dobogós helyezést. Újdonságként az idei olimpián arra is lehetett fogadni, hogy a magyar küldöttség hányadik helyen zár az éremtáblázaton: itt azon fogadóink jártak jól, akik arra számítottak, hogy a mieink a 11-15. hely között végeznek, a helyes tippet leadók 1,80-as nyereményszorzónak örülhettek.

Az olimpia alatt fogadóink körében nagy népszerűségnek örvendtek a csapatsportágak magyar érdekeltségű eseményei, ezek közül is kimagaslottak a női-, illetve férfi kézilabda-válogatottunk találkozói. Női csapatunk számára a Svédország elleni, hosszabbításban eldőlő negyeddöntő jelentette a végállomást a tornán, a meccs végkimenetelére érkezett fogadások 27 százaléka döntetlenre tippelt a Tippmixen, és a helyes tippekhez akár 11,50-es nyereményszorzó is társulhatott. A női válogatottal ellentétben a férfiak nem tudtak továbblépni csoportjukból – az erre vonatkozó fogadási lehetőségnél a tippek 58 százaléka bizonyult helyesnek, 1,75-ös nyitó és 1,25-ös záró odds mellett.

Vízilabda-csapataink szereplését is kiemelt érdeklődés övezte az olimpián: férfi válogatottunk a 4., női együttesünk pedig az 5. helyen zárta az ötkarikás játékokat. A férfiak küzdelmét végül Szerbia nyerte – a hosszútávú fogadási lehetőség esetében a tippek alig 1 százaléka számított címvédésre, a fogadói többség Varga Dénesék mellett tette le a voksát.

Kiemelkedő nyereményekben sem volt hiány az olimpia ideje alatt, és a magyar versenyzők népszerűségére jellemző, hogy a nagy meglepetésre taekwondóban aranyérmet szerző Márton Viviana sikerére 100,00-s odds mellett is érkeztek fogadások – többen így 20 ezer forintos tétre nyertek 2 millió forintot a Tippmixen, de még 1 000 forintos tétre is 100 ezer forintos nyereményt jelentett a 18 éves magyar sportoló győzelme.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 18 990 380 forintot 20 éves futamidőre már 6,54 százalékos THM-el,  havi 139 249 forintos törlesztővel fel lehet venni a K&H Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az UniCredit Banknál szintén 6,54% a THM, míg a CIB Banknál 6,68%; a Raiffeisen Banknál 6,79%, az Erste Banknál 6,89%, az OTP Banknál pedig 7,84%. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Az a fővárosi fogadónk is bízott Márton Viviana sikerében, aki 8 500 forintos tét mellett több mint 3,8 millió forintos nyereményt jegyzett 4/9-es kombinációs tippsorával, mindezt úgy, hogy kötéstiltások és két hibás tipp is belefért számára a többmilliós nyeremény eléréséhez. Ráadásul ugyanezt a tippsort még 3/9-es kombinációban is játékba küldte, 7 000 forintos téttel, közel 1,2 millió forinttal tovább növelve a nyereményét.

Egy hévizgyörki tippmixelőnek pedig egy 5/7-es kombinációs tippsor jelentett összesen több mint 15,5 milliós nyereményt. Hússzor is játékba küldte olimpiai eseményekre építő szelvényét, egyenként 420 forintos téttel – és végül hússzor 776 833 forintos nyereményt ünnepelhetett.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 36. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2024/36. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten sem volt telitalálat, így a 37. héten már 600 millió forintért játszhatnak majd a játékosok.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 10. kedd
Nikolett, Hunor
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?