21 °C Budapest
Párizs, 2024. augusztus 2.Sebestyén Dalma a nõi 200 méteres vegyesúszás elõfutamában a 2024-es párizsi nyári olimpián a Párizs melletti Nanterre-ben lévõ Paris La Défense Arénában 2024. augusztus 2-án.MTI/Kovács Tamás

Olimpia 2024 Párizs: Sebestyén Dalma nem jutott tovább 200 méteres vegyesúszásban

2024. augusztus 2. 12:12

Sebestyén Dalma nem jutott tovább 200 méter vegyesen pénteken, a párizsi olimpia úszóversenyeinek hetedik napján. A győriek 22 éves versenyzője a 18. nevezési idővel (2:10.87) érkezett a francia fővárosba, az olimpiai bajnokoktól hemzsegő mezőnyben azonban nem volt esélye a továbbjutásra, futamában csak nyolcadikként zárt 2:15.16 perccel, amivel összesítésben a 25. lett.

"Nem történt semmi, egyszerűen lemaradtam az elejétől. Próbáltam a magam versenyét úszni, a technikai elemeket jól meg is tudtam csinálni, de a sebesség egyáltalán nem volt meg. Nagyon sajnálom, mert a befektetett munkát nem tükrözi az időeredmény. Ami miatt biztosan különleges marad ez az olimpia, hogy a családom itt szurkolt a helyszínen, de magamnak és nekik is jobb időt szerettem volna" - nyilatkozta az MTI-nek Sebestyén. Mindez azt jelenti, hogy az olimpiák történetében első alkalommal nem lesz magyar döntős az ötkarikás programban 1964 óta szereplő vegyesúszó számok egyikében sem.

A Sebestyénnel azonos futamban szerepelt szlovák Tamara Potocka rosszul lett az úszása után, s hordágyon, oxigénmaszkkal az arcán vitte el az egészségügyi csapat.

Címlapkép: Kovács Tamás, MTI/MTVA

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Ilyen zseniális ötletekről pitchelnek majd a fiatalok a kezdő vállalkozóknak szóló verseny döntőjében

72 csapat regisztrált arra a befektetői pitch versenyre, amelynek döntőjét augusztus 3-án rendezik Budapesten a IV. Mindset Meetup keretében.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 9. hétfő
Ádám
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. szeptember 9. 07:41