28 °C Budapest
Párizs, 2024. július 27.Póta Georgina a német Shan Xiaona ellen játszott mérkõzésén a 2024-es párizsi nyári olimpia nõi asztalitenisz-tornájának elsõ fordulójában a Dél-párizsi Arénában 2024. július 27-én.MTI/Czeglédi Zsolt

Párizs 2024: nagyon nehéz ellenfél vár Póta Georginára, vele mérkőzik meg a következő körben

2024. július 29. 13:44

Póta Georgina a negyedik helyen kiemelt dél-koreai Sin Jubinnel csap majd össze a női egyes második fordulójában a párizsi olimpia asztalitenisz-tornáján.

Póta Georgina a negyedik helyen kiemelt dél-koreai Sin Jubinnel csap majd össze a női egyes második fordulójában a párizsi olimpia asztalitenisz-tornáján. A 39 éves, kétszeres Európa-bajnok magyar játékos szombaton nagyszerű győzelemmel kezdte ötödik ötkarikás szereplését, 1:3-ról fordítva 4:3-ra diadalmaskodott a német-kínai Shan Xiaona ellen. Az, hogy ki lesz a következő riválisa, csak hétfőn derült ki, ugyanis Sin Jubin és az ausztrál Melissa Tapper csak most lépett először asztalhoz.

Kettejük párharca a papírformának megfelelően alakult, a női párosban világbajnoki ezüstérmes, 20 éves ázsiai négy szettben nyert, így ő jutott a 32 közé. A női egyes második fordulója már hétfőn este elkezdődik, Póta várhatóan kedden vagy szerdán lép legközelebb asztalhoz. Sin Jubin a nyolcadik, Póta a 71. helyen áll a világranglistán.

Címlapkép: Czeglédi Zsolt, MTI/MTVA

NEKED AJÁNLJUK
Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Ilyen zseniális ötletekről pitchelnek majd a fiatalok a kezdő vállalkozóknak szóló verseny döntőjében

72 csapat regisztrált arra a befektetői pitch versenyre, amelynek döntőjét augusztus 3-án rendezik Budapesten a IV. Mindset Meetup keretében.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 8. vasárnap
Mária, Adrienn
36. hét
Szeptember 8.
Kisboldogasszony
Szeptember 8.
A Magyar dal napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. szeptember 8. 16:14