27 °C Budapest
Női kézilabda edzés

A magyarok párizsi gépe is késett, ezzel utazott több sportoló és a kézilabda csapatunk is

2024. július 24. 09:35

Az elmúlt hetekben sok probléma volt a nemzetközi légi közlekedéssel, most a magyar sportolók is megtapasztalhatták ezt, hiszen késve indult csak el a Liszt Ferenc repülőtérről a magyarok gépe - írta meg a Magyar Nemzet. A gépen ott voltak a magyar női kézilabda válogatott tagjai is.

Hivatalosan még el se kezdődött az olimpia, a mai napon azonban már több mérkőzést is rendeznek. Ezen a napon startolnak el a labarúgó mérkőzések, többek között Spanyolország, Argentína és Franciaország is pályára lép.

A hivatalos kezdés előtt játszanak női kéziseink is, akik a reptéri kellemetlenségek ellenére remek hangulatban vághatnak neki a tornának, hiszen kettős győzelmet arattak Szlovénia ellen az egy héttel ezelőtti győri felkészülési tornán, azonban a világsztár németektől is mindössze egyetlen góllal kaptak csak ki néhány napja. Utoljára a Sydney-i olimpián nyújtott kimagasló teljesítményt a női válogatott, amikor is döntőbe jutottak. Holnap Franciaország ellen fognak pályára lépni este 19:00 órakor.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Ilyen zseniális ötletekről pitchelnek majd a fiatalok a kezdő vállalkozóknak szóló verseny döntőjében

72 csapat regisztrált arra a befektetői pitch versenyre, amelynek döntőjét augusztus 3-án rendezik Budapesten a IV. Mindset Meetup keretében.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 7. szombat
Regina
36. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?