17 °C Budapest
Stuttgart, 2024. június 24.Szoboszlai Dominik a mérkõzésen megsérült Varga Barnabás mezében ünnepli a csapat gyõzelmét a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia - Magyarország mérkõzés végén a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án. A magyar válogatott a 101. percben szerzett góllal 1-0-ra legyõzte Skóciát, ezzel megõrizte esélyét a nyolcaddöntõbe jutásra.MTI/Illyés Tibor

Ez vár most Varga Barnabásra: az egész világ a magyar focista horrorsérüléséről beszél

2024. június 24. 10:30

Szerencsére az ijedtség nagyobb volt, Varga Barnabás már kórházban lábadozik ijesztő sérülése után. Rá gondol a teljes sportmédia, a sztárok és az ellenfelek.

Gyakorlatilag az egész futballvilág elhalmozza jókívánságaival Varga Barnabást. A magyar válogatott és a Ferencváros csatára tegnap este, a Skócia elleni Eb-csoportmeccs rendes játékidejének végén ütközött olyan szerencsétlenül ellenfelével, hogy aztán tehetetlenül összecsuklott, s a stadionra síri csend borult: percekig nem lehetett tudni, mi van vele.

Szerencsére aztán kiderült, hogy csak az ijedtség volt nagy: a csatár néhány perccel később már kommunikálni is tudott az őt körülvevőkkel. Beszállították az egyik stuttgarti kórházba, ahol valószínűleg megoperálják, mert agyrázkódása mellé többszörös arccsonttörést is szenvedett. Marco Rossi, a válogatott szövetségi kapitánya az 1-0-ra megnyert meccs után megerősítette, hogy Varga jól van, bár az Eb-n természetesen már nem léphet pályára.

Bár a mi meccsünkkel párhuzamosan az Eb házigazdája, Németország is meccset játszott, túlzás nélkül a fél futballvilág élőben látta, ami Vargával történt. Már a lefújás előtt is elkezdtek ömleni a jókívánságok barátoktól, ismerősöktől, de a futballvilág legnagyobbjai is írtak üzenetet a közösségi médiában.

Így tett az Atlético Madrid francia támadója, Antoine Griezmann is, aki csak a magyar csatár vezetéknevét írta ugyan le, de azt azt első között tette. De nem volt rest a francia futballszövetség is gyors gyógyulást kívánni:

Nem csak a világsztárok vagy szövetségek, de a nemzetközi sajtó is fellélegzett a hírre, hogy Varga nincs életveszélyben:

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Mint fentebb is írtuk, a meccset Magyarország nyerte 1-0-ra - meglehetősen drámai módon, ugyanis a tízperces hosszabbítás legvégén született Csoboth Kevin gólja. Sikerével a magyar válogatottnak még mindig van esélye továbbjutni a csoportból, de a sorsa a többi csapat kezében van.

címlapkép: Illyés Tibor, MTI/MTVA

Itt a szezon nagy kérdése: hová és miből mennek nyaralni idén nyáron a magyarok?

Nő a magyarok reálkeresete, több az elkölthető pénzük, de nagy kérdés, hogy mindez lecsapódik-e majd a turizmusban. Habár kifejezetten jó szezonra készül az ágazat, a szezon vége még messze van. Most futó turisztikai kérdőívünkben az utazási szokásaikról kérdezzük az olvasóinkat: mennek-e nyaralni idén, ha igen, hová és mennyi pénzt szánnak rá. Ha van 5 perced, és segítenéd a munkánkat, töltsd ki a Pénzcentrum Nagy Utazáskutatását. Köszönjük!

NEKED AJÁNLJUK
Ősi magyar hagyományokhoz nyúlhatnak vissza vidéken: ezzel felvehetik a kesztyűt a klímakrízissel

A legeltetés szó hallatán mindenkinek többnyire az alföldi legeltetés, a puszta, a Hortobágy jut eszébe, nem pedig a Balaton, vagy az erdős-fás-dombos vidékek.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 28. szombat
Vencel
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?