31 °C Budapest
Hungarian paper money and lottery

Ilyen nincs! Ő egymaga vitte el a Hatoslottó közel 2 milliárd forintos főnyereményét

2024. június 2. 16:31

A 2024. június 2-án megtartott sorsoláson elvitték a Hatoslottó főnyereményét, azaz 1,944 milliárd forintot. Mindössze egyetlen telitalálatos szelvény volt - a szerencsés játékosról egyelőre annyit tudni, hogy a szelvényén a 6, 18, 24, 33, 39, 43 számokat jelölte be.

A szerencsés játékos kilétét természetesen homály fedi, egyelőre annyit lehet tudni róla, hogy a 6, 18, 24, 33, 39, 43 számokat játszotta meg. Egyedüli nyertesként igen szép summát, 1 944 759 035 forintot vihet haza, amennyiben 90 napon belül jelentkezik a nyereményért.

A sorsolás természetesen ezúttal is közjegyző jelenléte mellett történt, a két műsorvezető, Király Virág Anita és Pártos Viktor húzták ki a szerencsés számsort, azaz fortuna mellett a két szerencsés játékos imába foglalhatja a műsorvezetők kezét is. A szerencseszámsor tehát, emelkedő számsorrendben a következők voltak:

6, 18, 24, 33, 39, 43.

A giganyeremények kapcsán nemrég azt is megnéztük, hogy a korábbi lottómilliárdosok milyen számokkal ütötték meg a főnyereményt. Nos, minden egy irányba mutat: rendszert keresni fölösleges, az archív adatokból az derült ki, hogy teljesen esetleges, milyen intervallumba esnek a milliárdokat érő számok - erről itt olvashatsz részletesen. A halmozódás tehát ismét újraindul a hatoslottón, így a 23. heti sorsoláson majd 111 millió forint keresi gazdáját a Hatoslottón.

Te mit gondolsz a saját márkás termékekről?

A következő hetekben a Pénzcentrum és a Debreceni egyetem közös, nagymintás felmérést végez, hogy kiderüljön, hogyan vélekednek a hazai vásárlók az ún. kereskedelmi/saját márkás, illetve a gyártói márkás termékekről. Az alábbiakban arra szeretnénk megkérni, hogy töltsd ki a kérdőívet, ezzel segítve munkánkat. Köszönjük!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső HATOSLOTTÓ aloldalunkon

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 6. szombat
Csaba
27. hét
Július 6.
A csók világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm