32 °C Budapest
Human hand holding remote control changing Channels with television set.

Újabb sztárt nyúlhat le az RTL a TV2-től: már be is jelentették, lelép a csatornától

2024. május 3. 08:44

Öt év után elhagyja a TV2-t Gelencsér Tímea. Az egykori szépségkirálynő több lehetőséget szeretne kapni, de erre Szabó Zsófi érkezésével kevés az esélye. Úgy tudni, az RTL-nél köthet ki.

Öt év után elhagyja a TV2-t Gelencsér Tímea. Az egykori szépségkirálynő, akit 2019-ben az Exatlon Hungary versenyzőjeként ismertek meg, majd a Dancing with the Stars első szériájának nyerteseként szerettek meg igazán a nézők a Blikk szerint már a csoporthoz tartozó Spíler TV-n futó műsorának forgatásán sem jelent meg. A TV2 a lap kérdésére közölte: Gelencsérnek jelenleg nincs is megbízása, ha ez változik, azt időben kommunikálják. A sportcsatorna műsorait pedig igyekeznek folyamatosan fejleszteni, ezért több műsorvezetőnek is lehetőséget adnak.

A lap viszont úgy tudja, a távozás mögött az is áll, hogy Gelencsér Tímea és a TV2 elképzelései nem egyeztek a műsorvezető szakmai jövőjét illetően. Jelezte, hogy ebben a szakmában képzeli el a jövőjét, nem véletlenül kezdett el járni a Pázmány Péter Katolikus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakára. Ugyanakkor Szabó Zsófi személyében új női húzónév érkezett a csatornához, ezért még kevesebb esélye lenne, hogy több műsorban kapjon szerepet. A lap szerint az RTL részéről már fel is merült a közös munka ötlete Gelencsér Tímeával, a csatorna pedig csak annyit közölt, "bármi megtörténhet", de értesülések szerint a VIASAT3 is nyitott arra, hogy együtt dolgozzon a korábbi szépségkirálynővel.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 8. hétfő
Ellák
28. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm