22 °C Budapest
A Magyar Érdemrend lovagkeresztjével tüntették ki Fásy Ádámot: ennyi pénzt kap mellé

A Magyar Érdemrend lovagkeresztjével tüntették ki Fásy Ádámot: ennyi pénzt kap mellé

2024. augusztus 16. 17:34

A mai napon Fónagy János a Nemzetgazdasági Minisztérium miniszterhelyettese állami kitüntetéseket adott át Augusztus 20-a, a magyar államalapítás és az államalapító Szent István király emlékünnepe alkalmából. Magas színvonalú munkájáért Magyar Érdemrend lovagkereszt polgári tagozat kitüntetést kapott Fásy Ádám. A kitüntetéssel nem ját pénz.

Fónagy János köszöntőbeszédében kiemelte: "Szent István egy olyan országát épített, amely több mint ezer éve otthont és biztonságot ad a magyarságnak, amely a kereszténységre, a nemzeti identitásra és szuverenitásra, ugyanakkor más nemzetek tiszteletére is épül."

A Nemzetgazdasági Minisztérium ünnepségén Magyar Érdemrend tisztikereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült Dr. Dietz Ferenc a Gábor Dénes Egyetem elnöke. A Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetését vehette át Geszler Norbert és Mózes Zoltán építészmérnökök, Borsodi Péter a West Hungária Bau Kft. osztályvezetője, Gottwald Sándor a Gottwald Kft. ügyvezetője, valamint Menyhárt László a WHB Építő Kft. ügyvezető igazgatója.

Magyar Bronz Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült Fonay Tibor a Magyar Posta Zrt. Humánerőforrás Főigazgatóságának operatív elemzési osztályvezetője, Kovács Annamária a Magyar Posta Zrt. Üzleti Értékesítési Igazgatóságának kiemelt ügyfélkapcsolati és értékesítési osztályvezetője, valamint Papp László a Magyar Posta Zrt. Kelet-magyarországi Igazgatósága Nyíregyháza 1. postájának körzeti postavezetője.

Magas színvonalú munkájáért Magyar Érdemrend lovagkereszt polgári tagozat kitüntetést kapott Fásy Ádám. Fásynak a Pesti Vigadóban adta át „augusztus 20-a alkalmából” a díjat Hankó Balázs, a Kulturális és Innovációs Minisztérium minisztere, Zsigó Róbert a minisztérium miniszterhelyettese és Závogyán Magdolna kultúráért felelős államtitkár - szúrta ki a 444.hu. Az indoklás szerint kulturális szervezőként, műsorvezetőként, a Munkácsy Alapítvány elnökeként is prímán megállja a helyét. 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Címlapkép: MTI/Bodnár Boglárka

NEKED AJÁNLJUK
Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 11. szerda
Teodóra
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?