Szakértők elárulták, mi az, amit semmiképpen ne egyél lefekvés előtt: megdöbbentő lista
Táplálkozási szakértők elárulják, mit esznek és isznak lefekvés előtt - néhány meglepő szokást is megosztanak.
Táplálkozási szakértők elárulják, mit esznek és isznak lefekvés előtt - néhány meglepő szokást is megosztanak.
A téli hónapokban különösen fontos a vitaminpótlás, hiszen ilyenkor nehezebb friss zöldségekhez és gyümölcsökhöz jutni, főleg, ha megfizethető áron akarjuk beszerezni őket.
Az egészséges életmód melletti elköteleződés az egyik legnépszerűbb újévi fogadalom, de az evészavarok szakértője szerint nem mindegy, hogyan fogunk bele.
A karácsonyi időszak közeledtével sokan aggódnak a túlzott evés és az esetleges súlygyarapodás miatt.
A nyári melegben fontos, hogy hidratáltak maradjunk, így ne feledkezzünk meg a hűsítő italok bekészítéséről sem.
Az állatok intenzív szűrő szervezetek, sokféle szennyezőt kiszűrnek a vízből, például vírusokat, baktériumokat, nehézfémeket és egyéb toxikus anyagokat.
A sikeres életmódváltáshoz ne csak azt figyeljük, mit eszünk és mennyit, hanem ismerjük meg a saját viszonyunkat az evéshez, megszabaduljunk a rossz táplálkozási szokásainktól.
A bácskai rizses hús egyike azoknak a pofonegyszerű magyaros egytálaknak, amiket szó szerint bárki könnyen elkészíthet, hisz semmilyen különleges hozzávalóra nincs szükségünk hozzá.
Van étel, amelyben a méreganyag ezerkétszázszor halálosabb a ciánnál, egyetlen tűhegyni adag is elég belőle.
Nyáron a hőségben sokkal könnyebben megromlanak az ételek, a baktériumok is gyorsabban szaporodnak.
A főtt kukorica elkészítésével sokan gondban vannak: meddig kell főzni, hogy ne maradjon kemény?
A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) arra kéri a lakosságot, hogy sehol, semmivel ne etessék a vízimadarakat.
Magyarország is nagy tésztaleves-fogyasztónak számít világviszonylatban, a magunk 40 millió adag levesével évek óta benne vagyunk a TOP50-ben.
A héten evőversenyen járt a CashTag, a helyszín sokaknak lehet ismerős a TikTok-ról. A versenyzőknek Tung 3 kilós pad thai tálját kellett időre benyomni.
Az innováció, a folyamatos termékfejlesztés és technológiai megújulás jelenti a versenyképesség alapját a hazai gyártók számára a gabonapelyhek piacán.
Egy felmérés szerint a fogyókúrázók több mint nyolcvan százaléka egy éven belül újra visszahízza a korábban leadott súlyt, sőt nagy részük még ennél is többet szed magára.
Sokan csak azért kezdenek el követni egy-egy új trendet, mert az egyfajta divatként jelenik meg például a közösségi médiában.
Igazán érdekes utat járt be a köles Magyarországon: évezredek óta fogyasztjuk, a középkorban egyes országrészekben még a búzánál is népszerűbb gabona volt.
Ilyenkor, karácsonykor nehezebb arra figyelni, hogy mit és mennyit eszünk.
Kiss Erika dietetikussal beszéltük át, hogyan mondjunk nemet a karácsonyi fogásokra, ha arra van szükség, és kiderül az is, mennyi a maximum, amit hízásban még kibír a szervezet.